SVVN ontvangt Oranje Nassau

Datum: 14-10-2021

08:04 uur - De stofwolken in Aadorp zullen inmiddels weer neergedaald zijn en de enige juiste conclusie die getrokken mag worden is dat SVVN na de ontmoeting met ASV’57 drie punten mag toeschrijven aan zijn totaal dat hiermee verdubbeld na drie wedstrijden. Nee, het was geen lust voor het oog en er ging veel mis op allerlei fronten. Het was een waar voetbalgevecht van beide kanten en we koesteren dan maar de gedachten dat we ook zulke wedstrijden kunnen winnen. Zeker in de wetenschap dat het spelniveau van SVVN veel beter kan.

Zes punten uit de eerste drie wedstrijden is, zeker gezien het programma met een gedoodverfde kampioenskandidaat en twee clubs tegen we het historisch gezien lastig tegen hebben, een prima begin voor de groenwitten uit Nijverdal-Zuid. SVVN is op doelsaldo terug te vinden op de vijfde plaats in gezelschap van drie andere clubs die ook zes punten hebben.

Waar de tendens gematigde tevredenheid bij SVVN mag zijn zal bij de tegenstander van zaterdag de stemming iets minder zijn. Na een klinkende 6-1 overwinning op eigen veld tegen Wilhelminaschool werd er niet meer gewonnen. Nu is een gelijkspel bij VV Bergentheim, dat de laatste jaren steevast tot de top vier van deze competitie hoorde, niet zo’n verkeerd resultaat. Maar afgelopen zaterdag werd er thuis weer gelijkgespeeld. Ondanks een ruime voorsprong moest het de punt delen met AJc’96 dat een week daarvoor nog verloor van SVVN. De ambitie van veruit de grootste club uit deze klasse zal hoger liggen dan de achtste plaats waarop ze nu te vinden zijn.

De wedstrijd SVVN tegen Oranje Nassau kent een zeer rijke traditie. Vorig seizoen was dit zelfs één van de vier wedstrijden die wél doorgang vond. In deze wedstrijd was ON de bovenliggende en meest kansrijke partij. Een strafschop vlak voor tijd benut door Jimmy Scharphof zorgde ervoor dat beide partijen met een gelijkspel genoegen moesten nemen. Zaterdag neemt de heer Mick Landman uit Hengelo de scheidsrechter fluit ter hand om rond half drie het startsein te geven voor de wedstrijd tussen SVVN en Oranje Nassau.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: