SVVN gaat op bezoek in Aadorp

Datum: 07-10-2021

9.27 uur - Aanstaande zaterdag wordt de derde speelronde gespeeld voor de competitie. Terugblikkend op zaterdag mogen we herinneren dat het een vrolijke bedoening was. Dat had vast ook een beetje met de resultaten van deze dag te maken. Die waren over het algemeen dikke prima en zo bleef het nog lang gezellig.

 
Het eerste elftal was de eerste 50 minuten min of meer gelijkwaardig aan tegenstander AJc’96. Toen het echter voor de tweede keer op voorsprong kwam had het weinig meer te duchten van de tegenstander. De score had nog hoger uit kunnen vallen, maar er werd slechts nog eenmaal gescoord zodat de teller bleef steken op toch wel een mooie 3-1 overwinning. Vol vertrouwen op weg naar de volgende wedstrijd.
 
De volgende wedstrijd is een partij op verplaatsing bij ASV’57. Voor beide trainers een weerzien met hun oude club. Vorige seizoen speelden beide teams niet tegen elkaar. Het seizoen ervoor ging alleen de editie in Aadorp door. Het werd uiteindelijk 1-1 waar SVVN op basis van de tweede helft het meeste recht op de overwinning claimde. De twee doelpunten stonden overigens in schril contrast met de zes wedstrijden daarvoor. Toen werd er in totaal 44x gescoord.
 
Bij ASV’57 staat de teller na twee wedstrijden op één punt. Na een 0-5 thuisnederlaag tegen VV Bergentheim op de openingsdag werd het afgelopen zaterdag bij VV Kloosterhaar 1-1. De aftrap aanstaande zaterdag op Sportpark ’t Heuveltje in Aadorp is om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Wubbo Scholtens uit Arnhem.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: