Aan de slag met hologrammen bij de Maakplaats: Merge Cube

Datum: 06-10-2021

12.58 uur - Tijdens de Maakplaats: Merge Cube op donderdag 21 oktober om 13.30 uur ga je aan de slag met hologrammen, apps, papier én je telefoon. Het wordt een middag waar je veel kunt leren over planeten, het oplossen van puzzels en het bezoeken van museums. Dat klinkt mysterieus, maar dat is het niet.  

 
 
Wat is een Merge Cube? 
De Merge Cube is een kubus die in 3D tot leven komt in je hand in combinatie met een app op je telefoon of tablet. Je knipt de Merge Cube eerst uit een stuk papier, dan vouw je hem en kun je op je mobiel of tablet met diverse apps aan de slag gaan. Je neemt de Merge Cube met de camera van je telefoon of tablet in beeld, waardoor de Cube in beeld gebracht wordt als hologram. Zo kun je leren over planeten, het oplossen van puzzels en het bezoeken van een museum. Neem je telefoon of tablet mee.  
Tip: kijk op https://tetem.nl/athome/evenementen/merge-cube/ en download alvast de techniekkaart, het sjabloon en de app-lijst.  
 
Aanmelden / reserveren 
Aanmelden of reserveren kan via de reserveerlijn 0548-624489 of via de website www.zinin.com. Reserverem bij de kassa van de Tourist Info is ook mogelijk.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: