Stap 76 jaar terug in de tijd en ga mee naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Datum: 06-10-2021

10.52 uur - Op 21 oktober 2021 organiseert het Jongerenwerk van De Welle voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar een excursie naar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe. Er kunnen maximaal 50 jongeren mee, dus geef je snel op! 

 
Leon Piksen, jongerenwerker De Welle: "Dit jaar leven we alweer 76 jaar in vrijheid en dat mag natuurlijk gevierd worden. Maar we vinden het ook belangrijk dat jongeren erbij stilstaan dat we niet altijd in vrijheid hebben geleefd. Daarom willen we jongeren uit de gemeente Hellendoorn de mogelijkheid bieden om een bezoek te brengen aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe. Op 21 oktober 2021 vertrekken we om 10.45 uur met een bus vanaf jongerencentrum Place2Be naar dit voormalige doorgangskamp. Daar volgen we een speciaal educatieprogramma. We starten met een film gevolgd door een rondleiding over het terrein. Om 15.30 uur rijden we terug naar Nijverdal." 
 
Deelname kost €7,50 per persoon. Opgeven kan bij Leon Piksen via l.piksen@stichtingdewelle.nl of 06-18737800
Let op: opgeven kan tot 14 oktober.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: