Rialto: een fascinerende film over een moeizame coming out

Datum: 05-10-2021

12:57 uur - Maandag 11 oktober is het internationale Comin Outdag en om het belang hiervan te benadrukken, draait ZINema de film Rialto op woensdag 13 oktober om 20.00 uur. De film verhaalt over de moeizame coming out van de 46-jarige Colm, die een ogenschijnlijk fijn leven heeft: een prima baan, twee gezonde  kinderen en een lieve vrouw. Maar Colm is homoseksueel en worstelt met geheime gevoelens, waardoor hij steeds verder van zijn familie af komt te staan.

Weinig geluk
De openingsscene van Rialto laat de stuntelige poging van Colm zien, waarin hij seksueel contact probeert te leggen met een jongeman. Het is de eerste keer dat hij zoiets doet en hij lijkt weinig geluk te hebben met de wat ordinaire, jonge prostitué Jay, die hem berooft. Later komt Jay zelfs op Colms kantoor langs en perst hem af. Door al deze gebeurtenissen verkruimelt het leven van Jay en verliest hij ook nog eens zijn baan en hij glijdt steeds verder af. Door alle geheimen wordt Colm een steeds onaangenamere persoon voor zijn directe omgeving en Colm lijkt steeds verder verstrikt te raken in de problemen. Of het goed komt? Kom kijken naar de fascinerende film Rialto.  

Kaarten reserveren 
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: