SVVN ontvangt AJc’96

Datum: 01-10-2021

12.56 uur - Na bijna een jaar speelt het eerste team aanstaande zaterdag weer een thuiswedstrijd op Sportpark Groot Lochter. Destijds was het onder mistroostige omstandigheden zonder publiek de laatste wedstrijd voordat de competitie werd afgebroken wegens de coronapandemie. We gaan ervan uit dat we deze middag met meer mensen van deze wedstrijd mogen genieten.

 
Afgelopen zaterdag was de seizoenopening met een heuse derby. Een uitwedstrijd tegen De Zweef. De eerste ontmoeting in competitieverband tussen beide. Volgens de krant waren er 450 supporters aanwezig. Nu lijkt me dat wat magertjes, maar we kunnen wel vaststellen dat deze derby niet zo leeft als Dé derby van Nijverdal.
 
Over de wedstrijd kunnen we ook kort zijn. Een gehavend SVVN kwam in de tweede helft te kort tegen De Zweef en verloor in een matige wedstrijd met 2-0 van De Zweef. Kanttekening daarbij is wel dat SVVN zich een slag in de rondte werkte. SVVN heeft er alles aan gedaan.
Ook de wedstrijd van zaterdag kent geen grootse historie. Slechts eenmaal troffen SVVN en AJc’96 elkaar op Sportpark Groot Lochter. Dat was op 1 februari 2020. SVVN stond halverwege de wedstrijd op een 1-0 voorsprong door een benutte vrije trap van Melvin Morsink. Na rust maakt AJc op prachtige wijze gelijk in een wedstrijd die geen winnaar verdiende. Eerder dat seizoen werd er ook in Losser gelijkgespeeld. Toen werd het 2-2. Het is dus gerechtvaardigd om te zeggen dat beide teams elkaar in evenwicht houden. Is dit zaterdag ook zo? Ook AJc verloor de eerste wedstrijd. Op eigen veld ging het, enigszins verrassend, met 0-1 onderuit tegen VV Mariënberg.
 
De heer Patrick Peezenkamp uit Hengelo heeft als scheidsrechter leiding over deze wedstrijd die zaterdag om 14:30 uur begint. Wees welkom.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: