Jongeren, doe mee met Social Friday in Hellendoorn en Wierden

Datum: 14-09-2021

9.55 uur - Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe je dat aanpakt. Herken jij dit? Social Friday has your back! De Welle organiseert een Social Friday activiteit voor jongeren uit Hellendoorn en Wierden op 1 oktober 2021. Ook in heel veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday gevierd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. 

Sociale boost

Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op 1 vrijdagavond 1 oktober anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.
 
Social Friday in Hellendoorn/Wierden

Jongerenwerk De Welle organiseert in Hellendoorn/Wierden de Social Friday PubQuiz: 6 rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Welk team weet het meeste?
De avond start om 18.00u met een gezellige barbecue, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei dieetwensen (halal, vega, vegan,etc). Om 19.30u begint de activiteit. De locatie is Jongerencentrum Place2Be, Duivecatelaan 4, Nijverdal. Ben jij er gezellig bij? Marijke Grutterink helpt je op weg deze avond. Schrijf je gauw in via www.socialfriday.nl! 
 
Organisatie

Social Friday vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport georganiseerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren. Samenwerkende partners voor Social Friday zijn Argan, Sociaal Werk Nederland, Young Impact, NJR, Mind Young en T-Mobile Nederland.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: