Nog enkele kaarten voor Thijs Kemperink in ZINiN Theater

Datum: 09-09-2021

10:19 uur - Cabaretier Thijs Kemperink heeft al bijna geen introductie meer nodig in Nijverdal. De geboren en getogen Tukker uit Albergen is op donderdag 16 en vrijdag 17 september te zien in het ZINiN Theater met zijn show ‘Eerlijk duurt het kortst!’. Over de show zelf zegt Thijs: ‘Het publiek kan mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen verwachten. Want lachen is simpelweg heel gezond.’ Voor beide shows van Thijs zijn nog een klein aantal kaarten beschikbaar.Thijs Kemperink is een rasechte verhalenverteller en volbloed Tukker. Met zijn vorige show maakte hij ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en kenmerkende brede glimlach overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Nu is het tijd voor zijn nieuwe show ‘Eerlijk duurt het kortst!’.


Kun je altijd zeggen wat je denkt?
De show gaat over eerlijk zijn en Thijs wil altijd eerlijk zijn. Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar kan je altijd zeggen wat je denkt en ongevraagd je mening geven zonder de sfeer te verpesten? Is de nieuwe auto van de buurman wel zo mooi? Of de kleding van je zus? Kan je in een relatie alles zeggen?
Kortom, genoeg situaties die zich lenen voor scherpe grappen, goede verhalen en herkenbare momenten.

Lovende recensies
Thijs ontvangt lovende recensies in de pers, dus hoog tijd om hem zelf aan het werk te zien. De laatst beschikbare kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: