BiebBoys Zomerchallenge van start bij ZINiN Bibliotheek

Datum: 08-07-2021

9.25 uur - Deze zomer kun je meedoen aan De Grote Biebboys Zomerchallenge. Haal een poster bij de ZINiN bibliotheek in Nijverdal of Hellendoorn waarop allerlei challenges staan. Laat je inspireren door De BiebBoys Kees en Joran op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=r9F8FYoulFw.  Zij beleven allerlei gekke avonturen op Camping Timboektoe met campingbaas Tim, die niets met boeken te maken wil hebben.  

 
10 Challenges  
Kijk op de poster en doe de 10 leuke challenges! Ga voor één van de challenges “het BiebBoys mysteriespel” naar de bieb en speel het spel. Na afloop krijg je de enige echte BiebBoys-tattoo! 
 
Win een bezoek van de BiebBoys 
Wil jij een bezoek van de BiebBoys aan jouw klas winnen? Verkleed je dan samen met je vriend/ vriendin net als de Biebboys en maak een grappige vakantiefoto en stuur deze naar doemee@biebboys.nl.  
De BiebBoys Zomerchallenge is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Kom snel naar de bieb voor De Grote BiebBoysposter, want op is op! 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: