3 SNO leden zijn door de KNVB gehuldigd als Scheidsrechter van Verdienste

Datum: 01-07-2021

07:46 uur - Met gepaste trots willen wij jullie informeren over het feit dat drie leden van scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) door de KNVB gehuldigd zijn als Scheidsrechter van Verdienste. Het betreft de heren Johan Schwarte uit Hellendoorn, Anton Koopmans uit Nijverdal en Hans Luiken uit Hardenberg.

 

 

 

Johan Schwarte ontvangt de oorkonde en bijbehorende spelt uit handen van KNVB medewerker Lennart Fledderus.

 

Johan is al 51 jaar actief als scheidsrechter. Binnen onze scheidsrechtersvereniging heeft hij alle mogelijke taken vervuld. Johan heeft nu alle mogelijke onderscheidingen, welke de KNVB uitreikt aan KNVB officials, in zijn bezit. Een prachtig unicum. 

 

Zijn collega Hans Luiken uit Hardenberg is veertig jaar actief als scheidsrechter. Hans heeft jaren senioren gefloten en is nu actief in het jeugdvoetbal. Anton Koopmans uit Nijverdal heeft in 1975 zijn diploma als scheidsrechter behaald en is sindsdien nog steeds actief in het seniorenvoetbal. 

 

Namens het bestuur van SNO willen wij de heren van harte feliciteren met deze prachtige onderscheiding. Wij hopen dat ze mogen fungeren als rolmodellen voor de jonge(re) generaties. Je niet uit de weg laten slaan door tegenslagen en decennia lang oprecht genieten van een prachtige hobby!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: