Nieuw trainersduo Hulzense Boys Vrouwen 1

Datum: 10-05-2021

9.09 uur - Hulzense Boys heeft voor aankomend seizoen een nieuw trainersduo voor vrouwen 1 aangesteld. Dit past in de ontwikkeling van de club, die de afgelopen maanden stappen heeft gezet in het verder professionaliseren van de meiden- en vrouwentak. Met Roland Nijmeijer en Marco Overkamp heeft de club twee bekwame en ambitieuze trainers gevonden.

 
Ieder met een andere achtergrond. Roland Nijmeijer heeft ruime ervaring vanuit het mannenvoetbal en zal zich vooral richten op het technische gedeelte. Marco Overkamp is al geruime tijd betrokken bij de meiden-vrouwentak. Hij zal vooral de algemene zaken en brede ontwikkeling voor rekening nemen.
 
“Het vrouwenvoetbal wordt een steeds belangrijker onderdeel binnen de club en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Daarnaast sluit het mooi aan bij mijn eigen ambitie om als trainer op eigen benen te staan. De vereniging heeft een goed beleidsplan opgezet om vrouwen 1 naar een hoger niveau te tillen” aldus Roland Nijmeijer.
 
Marco Overkamp: “In de huidige groep zit zeker talent en er komt ook talent aan vanuit de jeugd. Zo kunnen we de meiden-vrouwentak verder ontwikkelen en onze ambities kracht bij zetten”.  
 
De club is dat de expertise en kwaliteiten van dit trainersduo zo samenkomen en kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst van het vrouwenvoetbal binnen Hulzense Boys.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: