Koningsdag 2020 in Nijverdal gaat niet door

Datum: 19-03-2020

22.58 uur - Het bestuur van Bruisend Nijverdal heeft besloten om de activiteiten op Koningsdag, waaronder de Nijverdalse Vrijmarkt, op 27 april niet door te laten gaan. Reden is de impact van de maatregelen om het coronavirus te bestrijden. 

“Hoewel de coronamaatregelen vooralsnog tot en met 6 april duren - drie weken voor Koningsdag - hebben ze zo'n grote impact op de voorbereidingen, dat het niet lukt om het programma op te tuigen zoals wij het voor ogen hadden”, legt voorzitter Ewald Aaltink uit. “Koningsdag is een feestelijke dag waar we met z’n allen enorm naar hebben uitgekeken. En het is natuurlijk ontzettend jammer dat het niet door kan gaan, maar we vinden het in het licht van de ontwikkelingen voor dit moment het verstandigste besluit. Voor nu is er maar één prioriteit en dat is om er als samenleving weer bovenop te komen. Zo gezond als maar kan.”
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: