Therapeuten Cesar Mensendieck ‘Oefentherapie Rijssen’ weer volledig beschikbaar

Datum: 10-02-2015

11:16 uur - Met de komst van oefentherapeut Cesar Desiree Pultrum heeft de praktijk voor oefentherapie Cesar|Mensendieck ‘Oefentherapie Rijssen’ in het Medisch Centrum Rijssen na anderhalf jaar weer een volledig team. Dit houdt in dat de oefentherapeuten nu weer volledig klaar kunnen staan om mensen met pijn- en bewegingsklachten te helpen.

 

 

 

Per januari 2015 heeft de Nijverdalse Desiree Pultrum de praktijk van een ernstig zieke collega overgenomen. Met haar ziekte viel er een gat in de zorg voor patiënten van de praktijk. De komst van Desiree zorgt ervoor dat er weer volledig aandacht gegeven kan worden aan het behandelen van uiteenlopende pijn- en bewegingsklachten, zoals bij de ziekte van Parkinson, ouderdom,  MS, of bij problemen na een beroerte of valincident. 

Pultrum is geschoold in het opsporen van valrisico’s bij ouderen in hun thuissituatie en biedt behandeling en begeleiding bij problemen die mensen ondervinden in het bewegen bij het ouder worden. Oefentherapie Cesar|Mensendieck is een paramedische therapie waarbij verder wordt gekeken dan de pijn(klacht). Vaak kan op de korte termijn pijn verlicht worden door medicijnen of therapie. Oefentherapie Cesar|Mensendieck helpt bij het proces dat mensen op de lange termijn ook klachtenvrij blijven of goed met hun ziekte, pijnklacht of beperking om kunnen gaan. Oefentherapeuten leren mensen wat ze zelf kunnen doen aan een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Naast Pultrum werken in de praktijk oefentherapeuten Ilona Bisschop en Debby van Rijn, samen bieden zijn zorg op maat voor mensen met rug-, nek-, schouder-, en hoofdpijnklachten, ademhalings- en slaapproblemen, maar ook spanningsklachten als stress en chronische pijnklachten.  Doordat het team weer op volle sterkte is, kan iedere therapeut zijn expertise maximaal inzetten.

 

De praktijk voor oefentherapie Cesar|Mensendieck ‘Oefentherapie Rijssen’ is gevestigd in het Medisch Centrum Rijssen aan de Wijnand Zeeuwstraat 26 te Rijssen. De therapeuten zijn voor vragen bereikbaar op het nummer 0548 520371.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Henk schreef op 10-02-2015

Hart van Hellendoorn of Hart van Rijssen?

hennie schreef op 10-02-2015

HENK, niet zeuren, wees blij dat er mensen zijn die hier hebben geleerd en dit in de praktijk willen gaan doen voor onderanderen ons welzijn.

Bianca van aefst schreef op 15-09-2016

In nijverdal kan je ook naar de oefentherapie www.cesartherapienijverdal.nl.

Uw reactie

Naam:
Bericht: