HOP houdt flyeractie op CDA discussieavond

Datum: 27-01-2014

20.59 uur - Hellendoorns Onafhankelijke Partij was maandagavond 27 januari 2014 een van de uitgenodigde gasten op een door het CDA Hellendoorn georganiseerde discussieavond “Creatief omgaan met winkelleegstand”.

Het CDA stelde hierbij vooraf de volgende vragen: Op welke manier kunnen tijdelijke initiatieven voor leegstaande panden gecreëerd worden en hoe kan de uitstraling van het centrum van Nijverdal versterkt worden.

In de uitnodiging had het CDA Hellendoorn andere politieke partijen zoals HOP al laten weten dat zij luisterend op de achtergrond aanwezig mochten zijn, met andere woorden het CDA wilde net als in de gemeenteraad zonder tegenspraak de regie bepalen.

Echter HOP is van mening dat de gewone man in de straat genoeg heeft van deze vorm van gekunstelde democratie.  Het op initiatief van het huidige college van CDA en BB ingevoerde betaald parkeren in notabene crisistijd is volgens HOP de belangrijkste oorzaak van de winkelleegstand in Nijverdal. 

Daarom voerde HOP vanavond een flyeractie voor de deur van de bijeenkomst.

Zolang het CDA met oog- en oorkleppen op betaald parkeren als  belangrijkste oorzaak blijft negeren zal HOP blijven actievoeren om het centrum van Nijverdal weer  bruisend, concurrerend, aantrekkelijk en vooral gastvrij te maken voor ondernemer en bezoeker.

Woensdag 19 maart 2014 is het woord aan onze inwoners.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: