Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal bij S.V.V.N.

Datum: 10-09-2013

13.46 uur - Voetbalvereniging S.V.V.N. heeft speciale aandacht voor de allerjongsten; de F-League. Met ondersteuning van de KNVB en ING gaat S.V.V.N. aan de slag met het programma ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’.

 

Jonge kinderen kennis laten maken met voetbal en ze laten ervaren hoe leuk voetbal is, dat is gedachte achter het programma. In september 2013 starten S.V.V.N. hiermee.
 
Speeltuin op het voetbalveld

De KNVB en ING geven S.V.V.N. de komende drie seizoenen extra aandacht door dit programma voor vijf- en zesjarigen (de mini-pupillen) te faciliteren. Met een speciaal materialenpakket, bestaande uit o.a. hesjes, ballen, hoedjes, leeuwen, een doeltje en een gatendoek gaat de S.V.V.N. aan de slag met Welpenvoetbal. Hierbij ontdekken kinderen al op jonge leeftijd het voetbal. Met de speloefeningen en specifieke trainingsmaterialen in primaire kleuren krijgen de mini-pupillen een hartelijk welkom op voetbal. Het voetbalveld wordt een speeltuin waarin voetballen centraal staat. Daarnaast wordt S.V.V.N. ondersteund door een KNVB-projectmedewerker die meer dan twintig uur actief is bij de vereniging. 
 
Contact
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over het mini-pupillen aanbod bij S.V.V.N. contact opnemen met Mike Melssen via svvnmike@online of 06-23921687.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: