SVVN Open Huis voor pupillen

Datum: 21-08-2013

15.25 uur - Voetbalvereniging SVVN opent op zaterdag 7 september van 10.30 - 12.00 uur haar deuren voor meisjes en jongens in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar. Als je graag eens wilt rondkijken op ons sportpark dan ben je van harte welkom.

 

Jij en je ouders worden ontvangen in de SVVN kantine met koffie of limonade en iets lekkers. Dan volgt een rondleiding langs de verschillende ruimten in ons clubhuis, de massageruimte, de materiaalruimte en de kleedkamers. Daarna is er een korte training georganiseerd met de basistechnieken van het voetbal, enkele coole voetbaltrucs en penaltyschieten waarbij we met een professionele snelheidsmeter de snelheid van je schot meten. Na de training gaan wij  kijken bij een echte voetbalwedstrijd op onze velden.

Wil jij graag gaan voetballen? Kom dan samen met je ouders op zaterdag 25 mei om 10.30 uur naar de kantine van SVVN op Sportpark Groot Lochter aan de Rossinistraat 2-4. Laat van te voren even weten dat je komt door het sturen van een e-mail naar info@svvn.nl. voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Santema 06-22993516 of Mike Melssen 06-23921687.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: