Dauwpop festival verrast 21.000 bezoekers met epische headliner The Prodigy

Datum: 04-06-2023

21.48 uur - Afgelopen weekend vond de 27e editie van Dauwpop Festival plaats in de zonnige bossen van Hellendoorn. Met ruim 21.000 bezoekers over twee dagen en meer dan 2.400 campinggasten werd het een onvergetelijke ervaring vol muziek, unieke sfeer en bijzondere optredens. Onder leiding van presentator Frank van der Lende werden grote namen als The Prodigy, Goldband, The Opposites, Franz Ferdinand, Claude, Bente, Zoë Tauran, Elephant, Bökkers en High Vis ontvangen op het podium.

 
 
Het festival wist niet alleen bekende artiesten naar voren te brengen, maar introduceerde ook twee volledig nieuwe en area's, namelijk Hotel Vegas en BEUK.
 
The Prodigy keert terug in Nederland
Een van de meest opvallende hoogtepunten van het weekend was de langverwachte terugkeer van The Prodigy naar Nederland. De legendarische band wist moeiteloos het publiek te betoveren met een anderhalf uur durende set vol explosief geweld en een indrukwekkend eerbetoon aan hun overleden frontman, Keith Flint. Huidig frontman Maxim Reality bracht de energie naar ongekende hoogten met zijn charismatische aanwezigheid en betrokkenheid bij het publiek. Onder begeleiding van een spectaculaire lichtshow sloten de Britten de eerste dag van het festival af. 
 
Naast The Prodigy waren er nog meer artiesten die de bezoekers wisten te verrassen met eigen edgy sound. De Nederlandse band Goldband doopte Hellendoorn in de middag even om tot het, naar eigen zeggen, ''Dauw City'' en creëerde een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Ook Franz Ferdinand zorgde voor een geweldig optreden. De zaterdag werd afgesloten door het Nederlandse duo The Opposites die, letterlijk, de mainstage in vuur en vlam hebben gezet! Met meer dan 70 artiesten op het programma verspreid over twee dagen, bood Dauwpop een diverse line-up die aan alle verwachtingen van bezoekers overtrof.
 
Unieke eigen sfeer op Dauwpop
De unieke sfeer van Dauwpop was een van de aspecten die het festival zo bijzonder maakte. Bezoekers werden ondergedompeld in de prachtige zonnige omgeving van de bossen van Hellendoorn en genoten van een onvergetelijke festivalervaring. Dauwpop heeft opnieuw bewezen waarom het een van de meest geliefde festivals in Nederland is, met geweldige optredens, een levendige en edgy sfeer op een ongeëvenaarde locatie. 
 
Super Early Bird Tickets 2024
Op zondagavond 4 juni om 19:00 uur krijgen Dauwpop bezoekers de unieke kans om exclusieve tickets te bemachtigen voor de volgende editie van Dauwpop. In 2024 op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Voor het eerst dit jaar introduceert Dauwpop Super Early Bird Tickets. Mis deze kans niet om de vreugde en opwinding van het festival opnieuw te ervaren. Zorg ervoor dat je zondagavond 4 juni om 19:00 uur vrijhoudt in je agenda en bereid je voor om jouw tickets te scoren.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: