Lokaal Hellendoorn gaat door op ingeslagen weg

Datum: 07-01-2023

14.45 uur - De fractie van Lokaal Hellendoorn stelt haar waarnemend fractievoorzitters aan u voor. De acht raadsleden en steunfractie stellen hun vertrouwen in Thea ten Have en Trudy Weierink-Siers om samen Lokaal Hellendoorn op koers te zetten in de lijn waar de gemeente Hellendoorn en haar inwoners beter van worden.

Deze gemeenteraadsleden gaan hun kennis, kunde en ervaring inzetten om vanuit het menselijke en maatschappelijke oogpunt te werken op de inhoud die vanuit het coalitieakkoord en het verkiezingsprogramma recht doen aan de standpunten waarop de inwoners de dertien leden van Lokaal Hellendoorn hebben gekozen.
 
Wij danken u voor het gestelde vertrouwen in ons als fractie en willen u bedanken voor de hartelijke en ondersteunde berichten die wij in de afgelopen periode hebben mogen ontvangen. Dit zet ons in onze kracht om ons gemeenteraadswerk blijvend uit te oefenen en in te zetten om samen met onze coalitiepartners het beste resultaat neer te zetten voor u en jou als inwoner van de gemeente Hellendoorn.
 
In tijden van polarisatie kiest Lokaal Hellendoorn met haar coalitiepartners voor de verbinding naar gemeenteraad, het College en u als inwoners. Het rotsvaste vertrouwen in onze fractie, het bestuur en onze leden sterkt ons om deze koers blijvend door te zetten.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 07-01-2023

De propaganda machine draait op volle toeren. HvH werkt er deftig aan mee zo te zien.

Jos schreef op 07-01-2023

Dus ze gaan door zonder besluiten te durven nemen. Lokaal Hellendoorn hoor jullie niet meer over de rotonde bij de kruidenwijk, deze zouden jullie gelijk aanpakken.

Geronimo schreef op 07-01-2023

Als LH recht aan haar standpunten had willen doen, dan hadden ze geen coalitie moeten sluiten, maar alles met hun eigen mensen moeten invullen. En daar zaten die acht raadsleden en steunfractie bij. Zodra je samen gaat, wordt het een kwestie van geven en nemen.

Meten met twee maten schreef op 07-01-2023

@Geronimo als je als enigste partij in een coalitie zit wie moet je dan de schuld geven? Besturen is namelijk ook lastige besluiten nemen en niet alle punten van je verkiezingsprogrmma uitvoeren, dan is het wel fijn om een andere partij daarvan de schuld te geven.

Han schreef op 07-01-2023

Hoe vindt LH het zelf gaan? Gaan ze nog conclusies trekken? En die andere bende, gaan die ook nog conclusies trekken? Zit je tijd uit en stel je nooit meer verkiesbaar zal ik zeggen.

Harm schreef op 07-01-2023

Dus LH kiest nu voor 2 tunnels onder de N35 in plaats van bruggen en voor de rotonde Kruidenwijk komt nu snel een oplossing. LH zet je rug recht !! en zeg en doe waar voor je staat!!

Geronimo schreef op 08-01-2023

@Meten, je kunt niet als enige in een coalitie zitten.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 08-01-2023

Mijn gebed is verhoord; om de snelheid van auto's te verminderen liggen op de Tunnelweg en de Luttenbergerweg nieuwe giga-drempels waar je ú tegen zegt.

Frans schreef op 08-01-2023

Oude wijn..... De bewezen stamvoetende, naar ander wijzende, besluitloze en "de burger" als eigen schild gebruikende Haarlese nietsnut gaat deze belabberde proleten club weer leiden.

Geronimo schreef op 09-01-2023

Maar het is wel gek, dat je hier alleen maar anti-LH hoort. Deze partij heeft bij de verkiezingen de absolute meerderheid behaald. Dus je kunt wel zeuren, maar jullie behoren tot een minderheid, gelijk die zeurders van enkele landelijke partijen, zoals de PVV of die leugenaars van FvD.

Han schreef op 09-01-2023

Geronimo, waarschijnlijk is het u ontgaan, maar 80 procent van de Nederlanders heeft geen vertrouwen in de regering. 20 procent wel, maar dat zijn die engnekken die D66 stemmen. Dus waar jij je uitspraken op baseert blijft natuurlijk weer een raadsel.

Han schreef op 09-01-2023

Tut, uw gebeden zijn misschien gehoord, maar die van de alleenheersende gevaarlijke wielrenners niet. Hier gaan slachtoffers vallen, let op mijn woorden. Zodra deze lui bezig zijn met hun eigen wedstrijdjes op de openbare weg, dan zien ze deze drempels over het hoofd. Dit met alle gevolgen van dien.

Jos schreef op 09-01-2023

Benieuwd bij wie Geronimo op de koffie is geweest. LH is door mooi te lullen de grootste geworden, maar besturen lukte nog niet echt…of terwijl echt niet. LH zou als motto moeten hebben niet lullen maar doen.

William S. Burroughs schreef op 10-01-2023

Aan Geronimo. Kwantiteit zegt niets over kwaliteit en dat is zoals verwacht ook uitgekomen. Heb er nog nooit op gestemd en ook niet op de door u genoemde landelijke partijen. Behoor ik dan toch tot een minderheid? Dat kan mij eigenlijk niet zoveel schelen. Ik constateer alleen dat de meerderheid waarschijnlijk al spijt heeft van zijn of haar stem. En dat is jammer voor een op papier grote partij met in de praktijk te weinig kwaliteit om politiek en professioneel te handelen. Prettige dag.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 10-01-2023

@Han, ook ik maak me zorgen over de veiligheid van vooral electrische fietsers, er wordt nog ruimte gemaakt zodat fietsers rechtsom de drempel gaan passeren. dat worden in de spits opstoppingen, files op de Tunnelweg, omdat maar één auto per keer de drempel over kan rijden. Voor de fietsers is het veiliger wanneer de stoeprandjes een opvallende kleur krijgen, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn in het donker, bij mist, regenval en mist

Wat ben ik toch een tut! schreef op 10-01-2023

@Han, ook ik maak me zorgen over de veiligheid van vooral electrische fietsers, er wordt nog ruimte gemaakt zodat fietsers rechtsom de drempel gaan passeren. dat worden in de spits opstoppingen, files op de Tunnelweg, omdat maar één auto per keer de drempel over kan rijden. Voor de fietsers is het veiliger wanneer de stoeprandjes een opvallende kleur krijgen, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn in het donker, bij mist, regenval en mist

Han schreef op 10-01-2023

Nou Geronimo, sta je dan met je stemmingmakerij. Zoals zo vaak het geval is.

Lassie schreef op 10-01-2023

Die drempels dragen echt niet bij aan de veiligheid van de Tunnelweg en Luttenbergerweg. Het neemt misschien alleen de ergernis van hard rijden weg meer niet. Het is ook nog eens slechter voor het milieu dat remmen en optrekken. Verder kan je er gewoon met 60 of zelfs 80 overeen als je het midden aanhoudt.

Geronimo schreef op 10-01-2023

@WSB, dat zeg ik ook helemaal niet, het enige dat ik meld is dat ze een ruime meerderheid hebben behaald. En dat betekend meer dan 50% van de uitgebrachte stemmen. En dat iemand anders dan weer met een totaal ander voorbeeld komt, van 20 om 80 (hoe hij aan die cijfers komt, weet ik niet, maar klaarblijkelijk uit een peiling) is natuurlijk totaal irrelevant. En dat geldt ook voor Jos, ze hebben de meerderheid, waarschijnlijk verkregen zoals alle partijen, door mooi te lullen. Ps poetsen staat beter dan doen.

Han schreef op 10-01-2023

En nu de landelijke politiek er toch bij wordt gehaald. Denk goed na op welke partij je stemt in maart. Even een terugblik. President Poetin eiste een jaar geleden dat de uitbreiding van de NAVO zou worden gestaakt. Hij wilde niet dat troepen van NAVO-landen in Georgië en Oekraïne gestationeerd zouden worden. Poetin wilde bovendien dat de crisis in de Donbass in het oosten van Oekraïne zou worden opgelost. Je kunt nog verder teruggaan. Bijvoorbeeld naar 2014, toen een pro-Russische president werd afgezet tijdens een door de Verenigde Staten georkestreerde staatsgreep. Je kunt ook teruggaan naar 2008, toen president George W. Bush tijdens de NAVO-top in Boekarest aandrong op uitbreiding van de NAVO naar Oekraïne en Georgië. Je kunt zelfs teruggaan naar 1990, toen de VS en Duitsland president Michail Gorbatsjov beloofden dat de NAVO geen centimeter zou opschuiven richting het oosten. De retoriek in de westerse mainstream media en die van D66, dat er geen aanleiding is voor deze oorlog, is gewoonweg onjuist. En hier is geen woord aan gelogen. Door leugens die u dagelijks worden voorgeschoteld, wordt Nederland in de afgrond geduwd. Geschiedenis wordt helaas niet meer gegeven op het voortgezet onderwijs. Dat blijkt helaas wel, gezien mensen blind varen op wat de overheid verkondigd.

Han schreef op 10-01-2023

Geronimo, jij begon te zeuren over een minderheid en de landelijke politiek, niet ik. De getallen die ik noem komen vaak voorbij in het nieuws, of polls die de dagbladen houden. Zelfs uit onderzoek van de staatstelevisie NOS komen deze cijfers. Klaarblijkelijk heeft u dat besef niet en stemt al jaren D666. Tja, dan leef je inderdaad ver weg van de werkzaamheid en kijk je neer op de plebs. https://nos.nl/collectie/13915/artikel/2445243-enquete-vertrouwen-in-de-politiek-is-enorm-laag

Han schreef op 10-01-2023

Werkzaamheid moet werkelijkheid zijn. Moraal van het verhaal zal u verder wel duidelijk zijn.

Han schreef op 10-01-2023

Geronimo. Exact 20 procent. https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/kabinet-komt-vertrouwenscrisis-niet-te-boven-ook-coalitiekiezers-stuk-negatiever-dan-bij-start-1-jaar-geleden/

Geronimo schreef op 11-01-2023

Ten eerste moet je personen niet bij een partij zetten die je niet kent, maar gewoon met feiten komen. Bij je andere bericht kom je weer met insinuaties. Blijf bij feiten.Poetin dicteerd andere landen, waar hij totaal niets over te zeggen heeft, daarentegen bv Bush (ook een pipo eerste klas, maar dat daargelaten) die probeert het via een internationaal orgaan, de NAVO-top. Dus geheel iets anders dan Poetin. Net zoals laatst, toen je de opwarming belachelijk maakte, omdat het plotseling erg koud was. Ja, een paar dagen, daarna het warmste oudjaarsuiteinde en daarboven op, er is nog nooit zo'n warm jaar geweest, sinds de temperatuur werd gemeten. Zwitserland, al weken zo groen ipv wit. En kan zo nog wel even doorgaan.

Han schreef op 11-01-2023

Geronimo, Winter 1947 was het ook warm rond de jaarwisseling. Dus wat wil je nu zeggen? Toen werden er ook records gebroken. De NAVO heeft in 1990 afgesproken met Rusland om niet uit te breiden richting het oosten, maar doen het toch, met een oorlog als gevolg. Dus wat wil je nu zeggen? Amerika is de grote agressor in deze, kijk ook even met een schuin oog naar China en Taiwan. Dat Amerika zich zo druk maakt over Oekraïne is gas. Rusland was de partner van de EU, maar dat kon Amerika niet hebben. Amerika levert inmiddels gas aan de EU en de gaspijp Nordstream is vernield. (ze weten wie het heeft gedaan, maar om veiligheidsredenen kunnen en mogen de Zweden het niet zeggen). Schepen vol gas komen deze kant op voor belachelijk veel geld. Amerika is de grote winnaar van deze oorlog, Rusland redt zich ook wel, maar de EU is de grote verliezer. Dat jij dit niet snapt zegt veel over uw denkvermogen. Tevens moet je terug de schoolboeken in en het vak geschiedenis over doen. Je lult maar wat, en vooral, je praat anderen na. Een eigen mening of idee heb je niet. Maar goed, dit soort mensen zijn er ook, alles voor de buhne en willen deugen.

Geronimo schreef op 11-01-2023

In 1990 dacht iedereen dat er geen oorlog meer kwam, na het einde van de 2de WO. Dat Rusland daarna toch een agressor blijkt, maakt andere landen angstig en die proberen dan sterker te worden, door aansluiting bij een sterke alliantie. Tevens kost het de VS en Europa kapitalen, om Oekraine te steunen. Net zoals de Amerikaanse inzet in de Zuid-Chinese Zee, vanwege die andere agressor. Verder is die pijplijn door de Russen opgeblazen; bewijs te over op het net. Verder gewoon een kwestie van goed inlezen en geen obscure boekjes, sites of personen achterna lopen. Verder moet je jezelf niet tegenspreken, want terug naar de schoolbanken betekend dat je anderen dan napraat, wat voor jou niet verkeerd zou zijn.

Han schreef op 11-01-2023

Geronimo, ben erg benieuwd naar jou bewijs dat Rusland de pijplijn heeft opgeblazen. Als dat zo was, dan was de media er als de Kippen bij. En wat schiet Rusland ermee op om zijn eigen pijplijn opt blazen. Willen ze Europa pakken, dan draai je de kraan dicht. Dit is dan pure oorloghitserij die jij en je vrinden van D66 uitkramen. Pure retoriek en propaganda, levensgevaarlijk. En kom nu maar eens met een echt bewijs wat op jou internet te vinden is.

Han schreef op 11-01-2023

En waar is die andere agressor in jou ogen een oorlog begonnen? Het is altijd Amerika die een oorlog begint, kijk maar in het Midden Oosten. Het is er één grote puinhoop daar, door toedoen van de Amerikanen. Europa loopt er wel lafjes achteraan, wat willen ze anders, ze kunnen namelijk niets. Europa wil o zo groot en oppermachtig zijn, maar zie het resultaat. Een stel linkse deugers denken te weten hoe het moet. De Euro zal verdwijnen want die gaat het niet meer redden. Ik denk dat we binnen twee jaar de gulden weer terug hebben in ons land en dat meen ik echt. Jij hebt echt geen besef van wat goed is en wat kwaad is in deze wereld. Stuitend en vol leugens zijn jou reacties Geronimo. Exact een kopie van de mafkezen die D66 vertegenwoordigen in de tweede kamer. Terugkomend op het oorspronkelijke artikel, jij kon zo deel uitmaken van de LH fractie.

Lassie schreef op 12-01-2023

Pffff gaan we weer met zijn allen....

Han schreef op 12-01-2023

Tja Lassie, wat zal ik er van zeggen. Geronimo blaat maar wat, denk dan direct in zijn gelijk te staan zonder enige onderbouwing. Ik wacht nog steeds op het artikel wat er op wijst dat Rusland de pijplijn heeft opgeblazen. Maar zoals we Geronimo kennen, komt die niet. En natuurlijk komt Geronimo dan met de opmerking, ik hoef mij niet te verantwoorden bla bla. Nee dat klopt, maar zwijg als je het niet weet en praat niet klakkeloos die kakkerlakken van D66 na. Vergeet nooit wat Sjoerdsma van D66 schreef toen een raket van het afweersysteem van Oekraïne in Polen terecht kwam. Sjoerdsma kopte gelijk, Rusland valt Polen aan. Binnen een uur was dit bericht ontkracht. Pas op met wat je zegt, de waarheid gaat als eerste verloren in een oorlog, en daar wil ik mee afsluiten.

Han schreef op 12-01-2023

Leuk artikel voor mijn vrind Geronimo. https://opiniez.com/2023/01/12/overheid-voert-psychologische-oorlog-tegen-de-burger/inesvanbokhoven/

Han schreef op 14-01-2023

Onlangs een artikel van Maurice de Hond gelezen. Je kunt mensen in 4 categorieen plaatsen. 1. De “promotors” van het dominante verhaal. Die met veel aplomb dat verhaal brachten en elke informatie die er kwam gebruikten ten behoeve van dat dominante verhaal. 2. De “meelopers”, die in dat verhaal meegingen, zonder zich er zelf echt in te verdiepen. 3. De “achter de schermen-twijfelaars”, die achter de schermen bereid waren om hun twijfels te uiten, maar naar buiten toe hun mond hielden. 4. De “onafhankelijken”, die zelf hun onderzoek deden en op basis daarvan hun mening vormden en die ook naar buiten durfden te brengen. Een aantal personen die reageren, de grootste ik weet alles beter figuren vallen duidelijk onder categorie 2. Het gevaar van deze categorie mensen is, allerlei fabels van het dominante verhaal en/of reeds door studies gelogenstrafte informatie nog anno begin 2023 in het gedachtegoed van iemand uit categorie 2 zit, terwijl al deze fabels al achterhaald zijn. Dit soort mensen zijn een gevaar voor de samenleving in mijn ogen. Categorie 1 mensen zie je overal opduiken in de media, kijk naar die virologen tijdens corona die iedere avond mochten aanschuiven bij talkshows, kijk naar die huichelaars van D66 en GL die elke voorpagina halen van de krant over CO2-uitstoot en stikstof. Categorie 2 neemt alles aan voor zoete koek. Denk daar maar eens over na en een goed weekend gewenst.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 14-01-2023

Het vertrouwn in de overheid is drastisch laag, 20 % is tevreden. Dit zijn de goedverdienende hoogopgeleiden natuurlijk. Deze groep bepalen de wetten en regels. En zullen dus geen beslussingen nemen tegen hun eigen belang. De journalistenvaknad NVJ schrijft, dat wanneer het ervaren nieuws in alle media gelijkluidend is, dit het vertrouwen wekt in de media. ( En Overheid, ook in de berichtgeving over Covid-19.) "Als alle media dezelfde boodschap herhalen, win je het vertrouwen van de massa sneller" m.a.w. bestrijdt de alternatieve media.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 14-01-2023

Er gaat jaarlijks 1,1 miljaard euro naar de media, vooral naar NPO en regionale omroepen. Daarnaast jaarlijks 11 miljoen om journalisten te ondersteunen. Ook alternatieve mecia zoals Follow the money, De Correspondent enz. krijgen gezamelijk miljoene subsidie.Alle krantenbedrijven zijn opgekocht door twee Vlaamse bedrijven, Vlaamse overheid geeft jaarlijks 170 miljoen subsidie aan dee bedrijven bezorgsubsidies, zodat kranten bezorging voor deze miljardairs gratis is.

Jos schreef op 14-01-2023

Han cq anymoesie is ook weer bezig

Jos schreef op 14-01-2023

De nieuwe uitspraken vanuit lokaal beloven niet veel goeds en vvd en GL zijn hierover sceptisch. Ik gok dat de bom 12 februari opnieuw barst.

Jos schreef op 14-01-2023

Weer goed vanuit lokaal Hellendoorn om drempels voor enkele tonnen door te drukken op Tunnelweg en luttenbergerweg welke totaal geen nut hebben zo. 90 blijft gewoon haalbaar en niets mis mee.

Han schreef op 14-01-2023

Tut is wel wakker, daarentegen is Jos een slaapkop. Categorie 2 mens, dom achter categorie 1 aanlopen en alles geloven van wat zij zeggen. Gelukkig sta je niet alleen Jos, er zijn meer van dit soort figuren, hoewel deze groep kleiner en kleiner wordt. Niet voor niets heeft 20 procent nog vertrouwen in de overheid, harde cijfers die er niet om liegen. De wereld heeft geluk gehad dat Elon Musk Twitter heeft gekocht. Een hele beerput wordt momenteel open getrokken en deze beerput treft ook onze media. Deze media zal er alles aan doen om het maar niet publiceren, totdat het moment daar is en er koppen gaan rollen bij de verantwoordelijken. Om even lekker door te zeuren, President Biden zit momenteel ook met geknepen billen in het witte huis. Het hoogste woord over Trump met vertrouwelijke documenten in zijn woonhuis, de kranten stonden wereldwijd vol. Tot het moment dat er stukken bij Biden werden aangetroffen, het nieuws haalt maar amper de krant. Maarten van Rossum zei zelf, dit nieuws moet je doodzwijgen, het is enkel voer voor speculaties en wappies. Ik ben geen helderziende, maar ik vrees het ergste voor Biden, met in het achterhoofd de laptop van de zoon van Biden en zijn rol in Oekraïne. En niet te vergeten, drank, drugs en prostitutie.

Han schreef op 14-01-2023

En Geronimo, al een artikel gevonden die erop wijst dat Rusland de pijplijn heeft opgeblazen? Zweden en Duitsland hebben het onderzoek afgerond en houden de uitkomst het liefst geheim. Geruchten en afgetapte telefoongesprekken wijzen erop dat de UK hierbij betrokken is geweest volgens officiële bronnen. Ben dus erg benieuwd waar jij mee komt.

Jos schreef op 14-01-2023

Categorie 5 de leugenaars en fake news verspreiders zoals Han cq anymoesie, waar heb je bewijzen van deze zogenaamde officiële bronnen dat volgens de geruchten de UK betrokken is haha.

William S. Burroughs schreef op 15-01-2023

Aan Han. U hoef wat mij betreft alles wat u leest hier niet te herhalen. Prettige dag.

Han schreef op 15-01-2023

Zweden beweerde op 14 oktober dat de informatie te gevoelig was om met andere EU-leden te delen. Dit heeft de internationale bezorgdheid alleen maar vergroot dat het onderzoek mogelijk is overgeleverd aan politieke druk van de VS en hun NAVO-bondgenoten, gezien het feit dat Rusland de toegang tot het on-site-onderzoek is ontzegd. Als de bevindingen hun vermoeden van Russische betrokkenheid hadden bevestigd, Sinds het Zweedse onderzoek zwegen de westerse media collectief over de zaak, waardoor het lijkt alsof alles over de sabotage onder het tapijt is geveegd, terwijl Amerikaanse aardgasexporteurs het binnenhalen door tegen veel hogere prijzen aan Europese landen te verkopen. Vanuit strategisch oogpunt is de afhankelijkheid van de Europese landen van de VS verder verankerd. Het is algemeen bekend dat de VS en het VK sinds het begin van het conflict in Oekraïne hebben geprobeerd te voorkomen dat Europese landen concessies doen aan Rusland in ruil voor continue energievoorziening via deze pijpleidingen. Het lastigere is dat de VS deze zomer verschillende Europese bondgenoten waarschuwde, met name Duitsland, dat de Nord Stream-pijpleidingen bedreigd zouden kunnen worden en zelfs aangevallen zouden kunnen worden, zonder duidelijk te maken wie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor eventuele aanvallen op de pijpleidingen en wanneer deze zouden kunnen plaatsvinden. In februari, tijdens een gezamenlijke persconferentie met de Duitse bondskanselier Olaf Scholz, zei de Amerikaanse president Joe Biden: "Als Rusland binnenvalt...dan zal er geen Nord Stream 2 meer zijn. We zullen er een einde aan maken. Ik beloof je, dat gaat ons lukken." Ziet dit eruit als een zelfvervulde profetie?

Han schreef op 15-01-2023

En Jos, kom met feiten ipv te lopen na-papegaaien. Helaas voor jou zijn de afgelopen jaren meer ‘complottheorieën’ uitgekomen dan beloftes van Mark Rutte en zijn regering.

Han schreef op 15-01-2023

Jos, ik vind het altijd wel lachwekkend hoe jij direct de wappie kaart trekt. Misschien is lachwekkend niet het juiste woord, het is eerder een zielige vertoning. Anderen voor complotdenker verslijten is dé manier om de communicatie te verbreken. Je plaatst jezelf boven die ander, want kennelijk vind je jezelf in staat om te bepalen wat een complottheorie is en wat niet. Best wel knap wanneer je enkel naar de NOS kijkt. Zowel de BBC als Reuters (geen wappie media) beginnen te schrijven over de vaccins en de link naar hartproblemen (oorzaak oversterfte, geen idee ???) . Diegene die jij constant wegzet als wappie, Anonymous, kon wel eens gelijk gaan krijgen. Wanneer een sneeuwbal eenmaal aan het rollen is wordt hij groter en groter.

Han schreef op 15-01-2023

Kijk, zo werkt de staatsmedia. Eenzijdig het verhaal laten brengen door een politicus. Op1 is dan ook het verlengstuk van D66 en zijn aanhang, maar dat terzijde. Categorie 2 vreet dit als zoete koek, doet geen onderzoek en gaan schreeuwend over straat om dit verhaal te verkondigen. https://www.ad.nl/binnenland/boosheid-bij-politie-om-optreden-simons-en-roethof-in-op1-wij-zijn-met-hen-voorlopig-klaar~a4e4ab13/

Jos schreef op 15-01-2023

Han ik vroeg jouw om bewijzen, en die negeer je aangezien deze er dus niet zijn. Daarom verdraai je wederom de boel. Nergens zijn n.l. feiten te vinden van geruchten “ Geruchten en afgetapte telefoongesprekken wijzen erop dat de UK hierbij betrokken is geweest volgens officiële bronnen”

Han schreef op 16-01-2023

Jos, ik vroeg aan Geronimo om te komen met bewijzen. Deze zijn er helaas niet die in de richting van Rusland wijzen. Als dit wel zo was, dan was de media er vol bovenop gesprongen. Nu Duitsland en Zweden weten wie er achter zit, maar uit veiligheidsoverwegingen niet wereldkundig wil maken, wordt het doodgezwegen door de media. Een normaal mens trekt deze manier in twijfel en gaat daar niet mee akkoord, een linkse deuger gaat ermee akkoord. Het verschil tussen jou en je maat Geronimo en mij. Reken er maar op, het gaat uitkomen wat ik zeg. In een oorlog gaat de waarheid als eerste verloren. De propaganda machine van de EU draait op volle toeren.

Jos schreef op 16-01-2023

Ik vroeg aan jouw om bewijzen. Deze zijn er niet richting UK.

SIRE schreef op 17-01-2023

Een goede discussie is een uitwisseling van gedachten. Als je met elkaar praat over verschillende standpunten, wordt iedereen er wijzer van. Als het goed is. Maar met polariserende onderwerpen kan het ook heel anders gaan. Ze kunnen mensen lijnrecht tegenover elkaar zetten. Neem bijvoorbeeld een discussie over vaccinatie, asiel, klimaat of stikstof. Het drijft mensen soms echt uit elkaar. Als je zo’n discussie dan ook nog eens hebt met iemand die heel dicht bij je staat, dan kan dat heel moeilijk of verdrietig zijn. Het kan er zelfs toe leiden dat je elkaar verliest. Hoe voorkom je nou dat dat gebeurt? Hoe verlies je elkaar niet?

Han schreef op 17-01-2023

Aan Sire, wat doet de overheid?

Han schreef op 17-01-2023

Aan Geronimo. Jij geloofde mij niet. Mij betichten van leugens en desinformatie. Zie hier. Wie is nu de schuldige van deze ellende. Het oosten of het westen? https://www.trouw.nl/nieuws/navo-stelde-gorbatsjov-toch-gerust-over-uitbreiding-richting-het-oosten~be84a344/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

Han schreef op 17-01-2023

En Geronimo, wanneer jezelf onderzoek doet, dan had je dit natuurlijk al lang geweten. Waarschijnlijk wist je dit wel, maar kon je het niet uit te mond krijgen. Als je tijdens het referendum over de toetreding van Oekraïne geluisterd had naar Baudet, dan had Nederland nu geen problemen gehad. Maar ja, die linkse populistische gedachten maken alles kapot. Feiten doen er toe. Maar als je de feiten zelfs durft te ontkennen, dan krijg je inderdaad polarisatie SIRE. Dan wordt de discussie hard gevoerd. Maar helaas elke leugen komt uit. Even terugkomend op het corona beleid, heb je het interne verslag van het CDA gelezen? Deze is niet mals kan ik je zeggen. Gepubliceerd in december, maar wordt door de media doodgezwegen.

SIRE schreef op 18-01-2023

Dit heeft niets met de overheid te maken Han. Het duidt vooral op die mensen die willens en wetens in hun eigen bubbel blijven en daardoor meer kapot maken dan ze lief is. Kortom #doeslief

Han schreef op 19-01-2023

Sire, wees eens eerlijk. Wat doet de overheid.

Jos schreef op 19-01-2023

Han ik vroeg jouw om bewijzen, en die negeer je aangezien deze er dus niet zijn. Daarom verdraai je wederom de boel. Nergens zijn n.l. feiten te vinden van geruchten “ Geruchten en afgetapte telefoongesprekken wijzen erop dat de UK hierbij betrokken is geweest volgens officiële bronnen”.

Han schreef op 20-01-2023

Wat zeg je Richard? Ik vroeg om bewijzen aan Geronimo en zit niet op jouw bemoeienis te wachten. Dit is precies wat links Nederland doet. Ze kramen leugens uit en iedereen moet dit voor zoete koek aannemen. Kijk maar naar Geronimo. Rusland heeft het gedaan, maar er is geen bewijs. Zweden en Duitsland hebben het onderzoek afgerond en houden de uitkomst geheim. De media zwijgt het vervolgens dood. Zegt rechts iets, dan is Nederland te klein en worden er allerlei factchechers ingezet (genaamd Jos) om het onderuit te halen. Een ding, mij ga je niet klein krijgen. En zolang ik er nog ben zal ik mij verzetten tegen die linkse hetze.

Jan schreef op 20-01-2023

Kop van het verhaal: Lokaal Hellendoorn gaat door op ingeslagen weg Wanneer je hierboven nu alles leest vraag ik mij oprecht af of dit wel het juiste medium is. Ga lekker ergens anders jullie gal spuwen en niet hier.

Jos schreef op 20-01-2023

Han ik vroeg jouw om bewijzen daar je weer leugens verspreid net als tijdens Corona. De bewijzen heb je niet omdat je zelf al aangeeft dat het geruchten zijn.

Han schreef op 21-01-2023

Jos, laten we 31 december dit jaar de balans opmaken. Laten we dan de discussie nog eens voeren en kijken wie er gelijk heeft en had. 2023 wordt het jaar van de waarheid.

Jos schreef op 22-01-2023

Je geeft er weer een draai aan omdat je leugens verspreide en geen bewijs hebt.

William S. Burroughs schreef op 22-01-2023

Aan Han. Dat zou tot aan december een hele verademing zijn dus ik zeg doen! Prettige dag.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 27-01-2023

Is democratie wel verstandig? Helft van de bevolking heeft IQ onder de 100. Ik denk dat meeste mensen zich niet verdiepen in politiek. Ook mij boeit dat niet, omdat ik er geen vertrouwen in heb. En deze groepen mensen bepalen dan hoe een complex land of gemeente bestuurt moet worden. Media is niet objectief. Dus hoe komt iedereen tot politieke mening? Een politiek genie die niet mediageniek is, krijgt niet de stemmen die hij verdient. Terwijl griezels met enge ideeën, die er vlot uitzien en kunnen babbelen, onterecht meer stemmen krijgen.

Geronimo schreef op 27-01-2023

tut, circa 68 procent vd bevolking heeft een IQ tussen de 85 en 115. Verder heeft iedereen het recht. om te stemmen, voor wat hem (mag dit in de huidige tijdgeest nog wel als mannelijk worden geschreven) het beste lijkt. Daarbij, elk genie of elke idioot kan zich in de politiek begeven. Verder zou er in jouw optiek dus helemaal geen regering meer zijn, want een ieder staat aan een zijde van het politieke spectrum, wat over het algemeen de meerderheid niet behaagd.

Lokaal Hart schreef op 27-01-2023

@Wat ben....: Ik denk dat iedereen zich die vraag wel eens stelt, ik tenminste wel. Maar dan denk ik ook maar meteen aan de alternatieven. Willen we dan een anarchie, een samenleving zonder leiders, waar iedereen zijn of haar gang kan gaan. Of een autocratie of dictatuur, waar één persoon het voor het zeggen heeft. Of een oligarchie waar een aantal mensen uit een bevoorrechte bovenlaag het voor het zeggen heeft. Of een epistocratie waar mensen met kennis het voor het zeggen hebben. Maar wie bepaalt dan welke mensen dat moeten zijn. Ik hou het dan toch maar bij een uitspraak van Churchill: Er wordt gezegd dat democratie de slechtste regeringsvorm is, met uitzondering van al die andere vormen die van tijd tot tijd zijn uitgeprobeerd. Ofwel, er is genoeg op aan te merken, maar ik zie geen goed alternatief.

Lokaal Hart schreef op 27-01-2023

@Wat ben..... Nog wel even een correctie op je opmerking over IQ. Het gemiddelde IQ in Nederland is 100, circa 68 % heeft een IQ tussen 85 en 115, wat als normaal wordt beschouwd. Ongeveer 14 % heeft een IQ van 115-130 en ongeveer 3 % daarboven. Dus 15 % heeft een IQ van lager dan 85.

Jos schreef op 27-01-2023

Dan beschouwen we Tut in die 15% groep

Han schreef op 28-01-2023

En Jos heeft een IQ van 15. Sorry Jos, die moest ik even maken. Om je gelijk een stap voor te zijn. Mijn IQ is gemeten en geloof het of niet, 131 was de score.

Jos schreef op 29-01-2023

Vandaar dat je ook zo goed onzin en leugens kunt knippen en plakken zonder de waarheid te controleren.

Mitis schreef op 29-01-2023

@ Han, die 131 was vast van heel lang geleden en uw emotionele intelligentie is schat ik below zero. Waarnemen zonder oordeel is de hoogste vorm van menselijke intelligentie (J. Krishnamurti)

Han schreef op 29-01-2023

Joske, Zullen we de balans opmaken op 31 december of eerder. Vooruit Mitis, jij mag ook aanschuiven. Waarschijnlijk kunnen we rond augustus de balans al opmaken. De waarheid komt nu met een sneltreinvaart onze kant op. En Mitis, en waarom zou ik geen emotionele intelligentie hebben? Dit heb ik namelijk wel, ik lach jullie uit. Nog nooit zulke domme wezens gezien. De ja knikkers van de overheid. https://www.stevenschrijft.be/post/het-meest-krachtige-wapen-is-geen-bom-maar-de-waarheid

Han schreef op 31-01-2023

En over welke waarheid hebben we het eigenlijk. Corona, oorlog in Oekraïne, Biolabs opgezet en gefinancierd door de familie Biden in Oekraïne, geheime document die gevonden zijn, oversterfte, asielindustrie, stikstof, klimaat. Het wordt een interessant jaar. En niet te vergeten, de rol van onze overheid hierin.

Jos schreef op 31-01-2023

We hebben het over de waarheid van anymoesie want alles klopt wat hij knipt en plakt.

harm schreef op 01-02-2023

Samen Hellendoorn, Ga doen waar je voor staat en doe mee met beslissingen die goed zijn voor onze gemeente!! Ga de uitdaging aan...

Wat ben ik toch een tut! schreef op 02-02-2023

@Lokaal Hart en Geronimo, IQ van 85 functioneert op niveau van 14-jarige. Zoals jullie zeggen, iedereen heeft recht om te stemmen. Al denk ik wel dat je wel beter geïnformeerd moet zijn om manipulatie van politici en media in te zien. En mensen die het minder hebben getroffen in de samenleving staan zowiezo al wantrouwend tegenover de buitenwereld. Inderdaad, alle staatsvormen zijn niet ideaal. En met een democratie kan men bij ontevredenheid, in ieder geval zeggen "Jullie hebben er zelf voor gekozen". Laatste decennia regeert de economie, dat lijkt in het begin gunstig voor iedereen, maar nu we aan het einde van deze periode zijn gekomen, blijkt het voor een kleine bovenlaag goed, en voor de rest van de bevolking één grote ellende. Miljardenwinsten voor energiebedrijven, en verder zit heel Nederland letterlijk en figuurlijk in de kou.

Geronimo schreef op 03-02-2023

tut, niet meteen het laagste getal pakken wat ik noem, hier zullen nl niet veel personen aan voldoen van deze groep. Verder komt het voor jouw verhaaltje natuurlijk beter uit, dan de ook vermeldde 115 aan te halen. En om de economie als leidraad te nemen, lijkt mij voor toekomstige generaties zeer nadelig.

Han schreef op 04-02-2023

Kijk Jos, de bevolking wordt al een beetje voorbereid op wat komen gaat. Geronimo zijn internet en kranten wezen in de richting van Rusland (het stond er vol mee aldus Geronimo), mijn internet en kranten vertelden wat anders. Zelfs de staatsmedia heeft Geronimo nu tegen. En jij Jos, jij blijft maar door zaniken en de leugens voeden van Geronimo. Elk woord wat ik schreef staat in dit artikel. Zelfs de woorden van president Biden worden benoemd. https://www.nu.nl/economie/6249860/vooralsnog-geen-aanwijzingen-dat-rusland-achter-nord-stream-explosies-zat.html

Han schreef op 05-02-2023

Een van de redenen waarom er een nutteloze oorlog wordt gevoerd door het westen tegen het oosten. "De Oekraïense bodem is een goudmijn: onder de befaamde vruchtbare ’zwarte aarde’ liggen 21 van de dertig kritieke grondstoffen die volgens de Europese Unie van essentieel belang zijn om de green deal te doen slagen": Vlak voor de Russische invasie sloot Europa nog een strategisch partnerschap met Oekraïne om de grondstoffen te leveren. Europa ziet haar droom in duigen vallen en daarom worden afspraken die in het verleden zijn gemaakt geschonden. Rutte zegt niet voor niets, deze oorlog moeten we winnen. Honderd duizenden doden voor de groene gekte. Ontkennen gaat niet meer linkse deugers. Dit leed is veroorzaakt door jullie klimaat gedram. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1939156125/wordt-westen-afgetroefd-door-china-in-race-om-kritische-grondstoffen-we-hebben-zitten-slapen

Han schreef op 07-02-2023

Wie zwijgt stemt toe luidt het spreekwoord. En Jos, nog een leugen die uitkomt, het laatste nieuws al gelezen over het stikstof schandaal? Nog niet in de staatsmedia van Geronimo, maar dit zal binnenkort komen.

Jos schreef op 07-02-2023

Maak je niet zo druk anymoesie, leer te genieten van het leven en alles komt goed. Zou zeggen neem een biertje bij Gert, goed voor hem en zeker voor jouw.

Han schreef op 08-02-2023

Breaking news Jos. De media begint erover te schrijven. https://www.thetimes.co.uk/article/us-bombed-nord-stream-gas-pipelines-claims-investigative-journalist-seymour-hersh-s730dnnfz?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1675870096-1

Han schreef op 08-02-2023

En Jos, hoe voorspelbaar jij bent. Iemand betichten van leugens. Blijken het geen leugens te zijn, trek jij de keutel in. Een woord heb ik hier voor. Zielig.

Jos schreef op 08-02-2023

Anymoesie eerst schrijf je : Geruchten en afgetapte telefoongesprekken wijzen erop dat de UK hierbij betrokken is geweest volgens officiële bronnen. Nu weer een link dat VS erachter zit. Morgen China? Die hebben er ook veel baat bij gehad. Te lang bij Gert in de kroeg gezeten en mijn advies opgevolgd? Nu alleen nog even van leven gaan genieten, het komt zoals het komt; maak je niet zo druk :)

Han schreef op 09-02-2023

Kijk Jos. Nu worden de geesten alvast rijp gemaakt voor de vaccins. En Jos, kraam geen flauwekul uit, jij weet donders goed wat er wordt geschreven over de sabotage van de pijplijn. Amerika heb ik benoemd, en reken er maar op dat de UK ook zijn aandeel heeft. En wil je lullig gaan doen, doe het dan tegen die huichelaar Geronimo. Hij had immers het bewijs dat Rusland dit gedaan had, helaas heeft hij het nooit laten weten waar hij dit gelezen heeft. Nu de kranten berichten dat de usa mogelijk betrokken is geweest, ben jij in rep en roer en probeer jij het te debunken. Weet je nog dat er 4 categorieen mensen zijn Jos. Heb jij jezelf al ergens kunnen plaatsen, ik wel. Mij maak je niets meer wijs, daarvoor loop ik te lang rond op deze aardbol. https://www.telegraph.co.uk/opinion/2023/02/09/planet-normal-people-should-made-aware-link-covid-jab-heart/?WT.mc_id=e_DM105058&WT.tsrc=email&etype=Edi_Edi_New_Reg&utmsource=email&utm_medium=Edi_Edi_New_Reg20230209&utm_campaign=DM105058

Han schreef op 09-02-2023

En het zegt trouwens genoeg dat zelfs de door mij gehate staatsmedia met deze berichten komen. Dan gaat de beerput echt open binnenkort.

Jos schreef op 10-02-2023

Anymoesie...ik vroeg eerder al om bewijzen en die negeer je aangezien deze er dus niet zijn. Daarom verdraai je wederom de boel. Nergens zijn n.l. feiten te vinden van geruchten “ Geruchten en afgetapte telefoongesprekken wijzen erop dat de UK hierbij betrokken is geweest volgens officiële bronnen”. Overal staat wel ergens een link dat bijna elk land verantwoordelijk is voor het opblazen van de pijpleiding. Het is maar wat je wilt kopiëren of niet anymoesie.

Han schreef op 13-02-2023

Jos, ik ben oud en versta je slecht. Wat zeg je Jos? Het gaat allemaal uitkomen dit jaar. Wij Nederlanders worden langzaamaan voorbereid op het ergste. Wat proberen ze te verbergen? https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/privacywaakhond-onderzoek-naar-oversterfte-onnodig-vertraagd-door-te-strikte-interpretatie-wetgeving~b99d0bd9/

Jos schreef op 13-02-2023

Je geeft weer geen antwoord :). Heb je het antwoord weer niet :).

William S. Burroughs schreef op 14-02-2023

Aan Han. 'Jos, ik ben oud en versta je slecht. Wat zeg je Jos?' Misschien is het tijd voor een oog apparaat en een bril voor uw oren? Prettige dag.

Han schreef op 14-02-2023

Jos, ik geef inderdaad geen antwoord. Grote vriend Geronimo moet nog steeds antwoord geven op mijn vraag. Helaas heeft hij alles tegen en zelfs de staatsmedia bericht over betrokkenheid door de VS. Tja, een mooier antwoord kun je niet krijgen lijkt me. En nogmaals, eind december maken we de balans op.

Geronimo schreef op 15-02-2023

Jos, nou doet hij het voorkomen dat het van mij afhangt. Zijn insinuaties zijn allen onwaar, nog nergens in de westerse media is verschenen wie veroorzaker is. Lees eens andere media, zou ik hem zeggen. Verder sta ik buiten jullie discussie, ofschoon hij deze aangrijpt om geen antwoord te hoeven geven; iets wat hij ook niet heeft. Verder was ik een tijdje weg en dan heb je niet veel verstand, als je denkt dat ik al die hoeveelheden onzin van hem ga nalezen. Het word hoog tijd dat iemand zich over hem ontfermd en onder curatele laat stellen.

Han schreef op 15-02-2023

Geronimo, grote woorden hoor. Jij was stellig dat Rusland de dader was. Internet staat er vol mee zei jij. Helaas heeft HvH mijn reactie met het artikel uit 2016 in de Volkskrant niet geplaatst. Hierbij nogmaals de link. Wie is er nu gek? https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/oekraineverdrag-is-een-onverantwoord-risico-van-de-eu~b16e9e9e/

Geronimo schreef op 15-02-2023

Dat het van mij afhangt, daarmee bedoel ik dat jij Jos niet wil antwoorden. En dat staat daar helemaal los van. Verder eigen bevindingen plaatsen en niet bij alles een link. Verder een tip, schenk eens aandacht aan wat anders, bv familie, ipv de hele dag gefixeerd je ongefundeerde, voor waarheid aangenomen, berichten alhier te poneren.

Han schreef op 15-02-2023

Artikel is een artikel uit 2016. We zijn toen al gewaarschuwd voor de gevolgen van nu, 7 jaar later is de EU kapot. Ik was net 80 en Jos zette zijn eerste stapjes. Wat is dan de waarheid. Miljarden aan wapens leveren en miljoenen mensen de dood in jagen, of deescaleren en van Oekraïne een neutrale zone maken. Het is een oorlog die uitgelokt is door het westen. Het ergste is het gedrag van sommigen op deze site en onze regering. Hoe kun je deze oorlog goedkeuren en hoe kunnen ze deze oorlog blijven voeden. Een land heeft hier baat bij en dat is Amerika. Europa is verscheurd, Rusland levert geen gas meer en Amerika is de grote winnaar. Doorzie het mensen en stem ze weg in maart. Baudet zal mijn stem niet krijgen, maar is de enige in tweede kamer die de geschiedenis kent.

Jos schreef op 16-02-2023

Wel lachen dat anymoesie zeker was dat UK het had gedaan maar hiervoor geen bewijzen heeft en pats boem ineens is het de VS…over maandje Oekraïne en vervolgens China die er het meeste baat bij heeft gehad.

Jos schreef op 16-02-2023

Anymoesie volgens Rusland zijn er niet zoveel doden, weet niet waar jij deze onzin weer vandaan haalt. Volgens niet bevestigde berichten zijn het er nu ruim 200.000 sinds begin van de oorlog.

Han schreef op 17-02-2023

Jos, ga lekker naar het front zou ik zeggen. Piep je wel anders.

Jos schreef op 17-02-2023

Tja ga jij met je trollen leger :). Heb je nu geen link voor jouw leugens?

Jos schreef op 19-02-2023

Nou anymoesie cq Han, al link kunnen vinden? Niemand keurt overigens de oorlog goed lijkt me, maar Rusland valt Oekraïne aan Oekraïne verdedigd alleen haar land. Rusland ontvangt ook oorlogs materiaal zoals killer drones.

Han schreef op 25-02-2023

Jos, ik wist niet dat mensen zo dom konden zijn. Jij bent het levende bewijs. Verdiep je eens in de geschiedenis van Rusland en Oekraïne. De oorlog woed al sinds 2014. Aangewakkerd door het westen. Poetin heeft tot verleden jaar toe het westen gewaarschuwd, stop met provocatie. Het houdt een keer op. Het is niet goed wat er gebeurt, maar het westen is hier debet aan. Slaap lekker verder, 31 december maken we de balans op.

Geronimo schreef op 25-02-2023

Ja Jos, je toont wel aan dat jij heel dom bent. Dacht jij dat een soeverein land zich mag onttrekken aan de grillen van Moskou? Dat het zelf zijn eigen toekomst mag bepalen? Als de almachtige Poetin wat zegt, gelijk een persoon alhier, dan moet een ieder de mond houden en zijn bevelen opvolgen. Het is maar dat je het weet.

Jos schreef op 25-02-2023

De inwoners hebben Janoekovytsj afgezet en dit vond Rusland niet leuk. Het conflict welke hierdoor ontstond heeft Rusland met geld gefaciliteerd en met wapens. Door de Annexatie van de Krim verslechterde de relatie met het westen Slimpie. Dus jij vind het ook niet gied dat wij in de tweede oorlog zijn gesteund en zijn bevrijd van de Duitsers? Duitsland mocht ieder land willekeurig innemen volgens jouw.

Han schreef op 25-02-2023

Nee Jos, het westen onder leiding van van Amerika heeft Janoekovytsj afgezet, niet de bevolking. Het westen was de motor achter dit geheel. 19 februari 2019 durfte de NOS het volgende nog te schrijven. https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2272656-eu-gooide-olie-op-het-vuur-tijdens-de-revolutie-in-kiev

Mitis schreef op 26-02-2023

Han, onze Poetin en vriend van de bij klussende Thierry Baudet (Poetin lobby) is weer bezig, shame on you. Zeker nooit begrepen dat Thierry uitsluitend in de politiek is gegaan omdat hij nergens een baan kon vinden.

Jos schreef op 26-02-2023

De enorme angst voor de Russen maakt verklaarbaar dat Oekraïners het Duitse leger in 1941 als bevrijders onthalen. Alles beter dan de communisten, is de gedachte. Bovendien zinspeelt Hitler erop dat de leider van het opstandelingenleger UPA, Stepan Bandera, president kan worden.

Jos schreef op 26-02-2023

Nu Iraanse drones op lijken, denkt China over leveren wapens aan Rusland. Rusland vermoord bewust onschuldige inwoners / kinderen, zelfs van zijn eigen geannexeerde gebieden.

Han schreef op 26-02-2023

Hoe de bom op Nord stream de bom op Washington gaat worden. De Amerikaanse weigering van een onafhankelijk VN onderzoek roept vragen op bij steeds meer insiders. Het is maar dat je het weet.

Jos schreef op 27-02-2023

Gebruikelijke onzin. Ga ik maar niet verder op in. Zeker niet als iemand geen bron heeft en vermeld voor zijn leugens of eigen aannames.

Jos schreef op 28-02-2023

Nord Stream opgeblazen door Amerikanen, echter de feiten kloppen niet. https://www.bnr.nl/podcast/factgurus/10504991/nord-stream-opgeblazen-door-amerikanen-maar-de-feiten-kloppen-niet

Han schreef op 28-02-2023

Jos, aldus de staatsmedia inderdaad klopt het niet. Natuurlijk zullen zij in de bres springen voor onze regering Jos, dat snap je toch wel? Waar ik verder al bang voor was. Geld en macht speelden een grote rol in het corona debacle. https://www.somo.nl/nl/big-pharma-harkte-90-miljard-dollar-winst-binnen-met-covid-19-vaccins/

Jos schreef op 01-03-2023

Aldus de bron van Han die met onjuiste feiten zegt dat Amerika de Nord stream heeft opgeblazen.

Han schreef op 04-03-2023

Er komt nog meer aan, was er al bang voor. PS, mijn nieuwsbron liegt niet, die van jou wel. https://www.telegraph.co.uk/news/lockdown-files/

Jos schreef op 04-03-2023

Nou nou nou wat een nieuws dat Matt Hancock vreemd ging pfff

Han schreef op 05-03-2023

Wellicht begrijpt u de strekking niet Richard. Hancock, de Engelse Hugo de Jonge. Vrijgekomen WhatsApp berichten!! wanneer gaan wij de nieuwe virusvariant inzetten. New leaked messages show UK Health Minister Matt Hancock planning to “deploy the new variant” in COVID messaging to “frighten the pants out of everyone” in order to “get proper behavior change” in the public’s compliance with lockdown measures. En er komt nog veel meer. https://www.telegraph.co.uk/news/2023/03/04/project-fear-covid-variant-lockdown-matt-hancock-whatsapp/

Lassie schreef op 06-03-2023

Han zit heel diep in het fuik. Het is een compleet verdienmodel geworden voor velen online. Op de achtergrond gebeuren heus wel een zaken die niet door de beugel kunnen of wij als normale burgers context voor missen maar Han en consorten slaan volledig door. Is geen discussie meer mee mogelijk. Alles anti. En het gekke is die nieuwssites geloven ze wel. De rest (die wel gecontroleerd worden) kramen onzin uit.

Geronimo schreef op 06-03-2023

@Lassie, dus jij zit ook te wachten op een sneer of een lap tekst? Die komt er gegarandeerd, kan natuurlijk een paar dagen duren, indien hij niet zo snel een antwoord vindt.

Han schreef op 06-03-2023

Sneller dan je denkt. Zelfs in de Telegraaf. De rest komt vanzelf. Niks fuik, niks gelul. Iedere leugen komt uit. De corona leugens komen iets eerder dan verwacht wat natuurlijk helemaal niet erg is. En Geronimo, waar blijft jouw krantenknipsel van Rusland en de aanslag op de nordstream. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1002859923/uitgelekte-corona-appjes-britse-minister-volk-moest-bang-gemaakt-worden

Jos schreef op 07-03-2023

Han, die komt zo met zijn ware link. Zijn moto: Een op een leugen gebaseerde link is ook een link.

Geronimo schreef op 07-03-2023

Zoek de bedoelde artikelen maar op, mij teveel werk, maar ze staan hieronder https://eurasiantimes.com/revenge-for-nord-stream-russia-could-attack-infra-in-north-sea-after-top-journo-blames-us-for-attacks-dutch-intelligence/ en nou iets waar de Russen ook mee bezig zijn, een interessante https://www.ad.nl/binnenland/russen-willen-energievoorzieningen-nederland-saboteren~ac506e9e/.

William S. Burroughs schreef op 07-03-2023

Ga een stukje wandelen, zet een plaat op of lees een boek en maak u niet zo druk met al dit geneuzel. Prettige dag.

Han schreef op 08-03-2023

Heeft die ouwe alweer gelijk. De media is een verlengstuk van de overheid. Het zal in Nederland niet veel anders zijn. Censuur, beter gezegd dictatuur. Aan Jos, kom er maar in. https://www.telegraaf.nl/nieuws/896575968/tweehonderd-duitse-journalisten-betaald-door-overheid

Jaap schreef op 08-03-2023

@Han Corona was een serieuze ziekte waardoor mensen ernstig ziek werden, in serieuze mate op de intensive care terecht kwamen met alle gevolgen van dien. Ik heb werknemers gehad die aan de beademing moesten en soms tot een half jaar aan het revalideren waren. Jij weet niet waarover je praat.

Han schreef op 09-03-2023

Ursula von der Leyen wist sms'jes over schimmige aankoop vaccins. Britse minister Hancock wilde covidangst kweken met valse informatie. De staatsmedia in Engeland pleiten momenteel voor een arrestatie van de beste man. Mark Rutte wist sms'jes en Hugo de Jonge weigert sms'jes te openbaren (om WOB-/WOO-gedoe te voorkomen, wat dus niet gaat lukken). En natuurlijk snap ik jou/jullie reacties. Als je altijd het narratief van de overheid hebt geloofd en verkondigd, dan kom je momenteel inderdaad bedrogen uit. De laatste stuiptrekkingen noemen ze dit ook wel. Kortom, het wordt een interessant jaar. En neen Jaap, ik ontken corona niet, iedereen kan en kon ziek worden, zo ook tijdens een zwaar griepseizoen. Ik denk dat er momenteel genoeg informatie vrijkomt in Engeland en Duitsland. Nederland zal spoedig volgen. Fauci wordt momenteel in Amerika ook met de grond gelijk gemaakt. Wacht maar af, met de kerst maken we de balans op.

Han schreef op 09-03-2023

Nog zo iets. Ik heb herhaaldelijk geschreven dat men niet nadenk over de gevolgen van de energietransitie. Een grote mond krijg ik toe van jullie. Overal tegenaan schoppen, het is nooit goed bla bla. Totdat de staatsmedia erover gaat schrijven en de simpele zielen zoals jullie allemaal netjes ja knikken en verder vertellen hoe erg het allemaal wel niet is. Wat ik zeg, het wordt een interessant jaar. https://www.destentor.nl/binnenland/alliander-slaat-alarm-netwerk-vol-huishoudens-wacht-stroomuitval-en-plots-knipperende-verlichting-thuis~ae94182b8/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

Jos schreef op 10-03-2023

Han, wel leuk dat de Duiste journalisten betaald zijn voor presentatie- of mediatraining. Niets mis mee. Zie niets meer terug van je inzake de Nord stream pijp leiding. Toch de Russen geweest?

Wat ben ik toch een tut! schreef op 10-03-2023

@Han, een taak van de overheid is om de bevolking kalm te houden. De chaos is niet te overzien wanneer er onrust ontstaat onder de bevolking, de gevolgen van angstige, boze massavorming, dat wordt een onvoorspelbare situatie. Denk aan onrust op voetbaltribunes. Dus de meeste media (die veel geld krijgen van de staat) zullen daarom voorzichtig zijn met negatieve berichtgeving, Ze wachten eerst af wat anderen publiceren om te sien hoe de buitenwereld daarop reageert. Ik kan ook wel overal verkondigen dat God niet bestaat, maar mag ik daarme alle gelovigen hun hoop en steun wegnemen.

Han schreef op 11-03-2023

Jos kan de pijplijn nog moeilijk loslaten. Amerika wijst direct met de vinger, terwijl Duitsland, Denemarken en Zweden nog in onderzoek zijn. Amerika weet alles direct, kijk naar de ramp MH17. Amerika had "het" bewijs. Amerika had de satellietbeelden. Jammer voor Amerika, maar ze zijn nooit getoond. Waarom niet, ze bestaan niet. Hetzelfde geldt voor de aanslag op de nordstream. Amerika zit hier achter, bang dat Duitsland niet stand hield met de sancties tegen Rusland. Maar goed te zien dat de stikstof en klimaat aanpak goed begint te werken!

Han schreef op 11-03-2023

Tut, de taak van de overheid is het dienen van de bevolking. En zich niet keren tegen de bevolking.

Jos schreef op 11-03-2023

Jij wijst als eerste met met je vinger naar de UK en later naar Amerika als schuldige met een link., terwijl er een onderzoek loopt. Je bent er wispelturig met beschuldigingen.

Han schreef op 13-03-2023

Valt best mee Jos, UK en USA spelen samen het spelletje. . Trouwens al gelezen over het nieuws in Duitsland. 1 op de 10000 gezette vaccinaties heeft zware lichamelijke klachten voortgebracht. 1 op de 10000, gemiddeld hebben mensen er 3 a 4 gehad. Vele mensen hebben dus vaccinatieschade. De regering gaat hiervoor een potje maken en vraagt de farmaceutische industrie mee te betalen aan het ontstane letsel. De vaccins waren toch veilig Jos en door en door getest. Na Amerika, Engeland, Australië komt ook Duitsland met de waarheid boven water. Hugo wil zijn WhatsApp berichten niet publiceren, nu snap ik waarom. De staatsmedia is momenteel nog stil in Nederland, snap ik, we zitten kort voor de verkiezingen. https://mobile.twitter.com/heutejournal/status/1635013208867045376

Han schreef op 13-03-2023

1 op de 10000 aldus de Duitse minister. In werkelijkheid zijn het er 2.9 op de 10000. Maar daarover later meer..

Han schreef op 13-03-2023

Ook in Italie komen WhatsApp-berichten gezondheidsminister vrij: harde maatregelen waren politiek gewild en niet wetenschappelijk onderbouwd. Hugo zal zich ook in Nederland moeten verantwoorden. Rutte heeft alles gewist, van Hugo moet het geheim blijven. Ik weet wel waarom. Het wordt een interessant jaar.

Han schreef op 13-03-2023

Er is een getal en een narratieftwist: Lauterbach: “1 op 10.000 covidvaccinaties kent zware bijwerkingen” Getal is hoger, maar wordt uiteraard zo laag mogelijk gehouden voor de buhne. Let wel: Pierik, OMT en Hugo De Jonge pushten desondanks middels drang van CTB/ QR-pas de hele bevolking meerdere prikken op. Ook uw kinderen. Wanneer het middel erger is dan de kwaal. Waarschijnlijk krijgt Baudet toch nog gelijk met zijn tribunalen. Een verboden woord waar men in Den haag bang voor was gezien zij het al wisten. Dit kan ronduit het grootste schandaal uit de geschiedenis worden.

Jos schreef op 14-03-2023

,UK en USA spelen samen het spelletje? Heb je daar link van nu er toch andere uitkomsten lijken te zijn? Rusland de dader?

Jos schreef op 14-03-2023

Wel fijn dat de wappies nog steeds actief zijn. Hier de link van Han waar hij het vandaan heeft. https://mobile.twitter.com/mr_Smith_Econ/status/1635178785162280960 Hij is echt gek die Max van den berg.. dit plaatst Han dan weer niet…echt humor!!! Zegt ook genoeg over Han. https://www.dumpert.nl/item/100018201_cd61d34c

Han schreef op 14-03-2023

Jos, onze clown. Altijd anderen onderuit proberen te halen. Jij haalt twee verschillende personen aan. Maarten en Max. Maar goed, ik vergeef het je, je weet niet beter. Langzaamaan druppelt het nieuws vanuit Duitsland binnen in ons land. Als ik jou was Jos, dan zou ik me alvast zorgen gaan maken. Wellicht ben je een lopende tijdbom. Het ZDF heeft de wurgcontracten gelezen die de Duitse regering is aangegaan met Pfizer. Momenteel ligt alles bij de advocaten en zal dit volledig worden uitgeplozen. De Duitse minister roept niet voor niets op om Pfizer mee te laten betalen voor de aangedane vaccinatieschade. Wat overigens ook terecht is. Je zult het goede maar gedaan hebben en je bent voor het leven getekend. Wacht, deed je niet mee aan het narratief, dan werd je verketterd door figuren zoals Jos. Binnenkort gaan er koppen rollen Jos, ook in Nederland. Blijf vooral in jezelf geloven Jos, binnenkort staat de staatsmedia vol met deze berichten. Wat ik al eerder zei, het wordt een interessant jaar.

Han schreef op 14-03-2023

En Jos, discussie voeren doe je op de inhoud. Kom met feiten en cijfers. Helaas kan je dat niet. Wat ik schrijf is allemaal te lezen. Uiteraard hoor je dit soort zaken niet in Nederland, gezien de media het verlengstuk van de overheid is. De media is net zo schuldig als de regering in deze, wanneer dit schandaal ook Nederland aan doet. Opzettelijk onderzoeken dwarsbomen naar oversterfte bijvoorbeeld. Wanneer de cijfers openbaar komen en het blijkt inderdaad dat de oversterfte een direct gevolg van het vaccin is, dan sta ik niet graag in de schoenen van onze Hugo en Kuipers. Maar blijf vooral anderen belachelijk maken, tot het moment daar is, dan praten we wel even verder Jos. Ik hoop dat ik het nog mag meemaken zo op mijn oude dag. Ik ben een oud, hard en eigenwijs persoon, dus wie weet ga ik nog wel even mee.

Jos schreef op 15-03-2023

Ha das fijn dat jij voor feiten gaat. Waar zijn de feiten dat UK en VS de aanslag hebben gepleegd of verantwoordelijk zijn? Of is die bron met feiten jouw journalist die iets op het web heeft geplaatst met onjuiste feiten. Dacht dat het onderzoek nog liep.

Han schreef op 16-03-2023

Gezien de uitslag van de verkiezing ben ik dus niet de enige die het niet eens was en ben met de regering. De rest komt vanzelf Jos. Heb geduld.

Jos schreef op 16-03-2023

Zit op jouw feiten te wachten over de Nord stream. Of blijf je bij jouw bron en zijn onjuiste feiten van Seymour Hersh?

Jos schreef op 16-03-2023

"BBB is niet gekozen vanwege strenge stikstofmaatregelen, dus de partij kan ook niet met die boodschap in de provinciebesturen gaan zitten", zegt Boogaard. Het is volgens hem dan onvermijdelijk dat het land langer op slot blijft zitten. Want je kunt niet én stikstofmaatregelen voor je uitschuiven én tegelijkertijd gaan bouwen. De rechter wil resultaten zien, stelt Boogaard.

Han schreef op 17-03-2023

Jos, het is een protest stem geweest bij velen en jij pikt er een nutteloos onderwerp uit. Een protest stem omdat het volk de leugens en het bedriegen niet meer wil. Kijk in de spiegel Jos, datgene wat je dan ziet is afgelopen week weggestemd door de bevolking. Blijkbaar ben ik de enige op deze site die het woord verteld van het overgrote deel van de bevolking. Jullie, de rest hebben blijkbaar op D666 of die andere Farizeeërs gestemd. Trek je conclusie zou ik zeggen.

Jos schreef op 18-03-2023

Was jouw link over de aanslag op de Nord stream dan een protest link? Was in ieder geval geen link met de waarheid.

Han schreef op 19-03-2023

Ja Jos, en corona komt van de wasbeer. Nederland heeft gekozen, de rest komt vanzelf.

Jos schreef op 19-03-2023

Ja Han, Russische nationalisten die tegen Poetin zijn hebben de Nord Stream opgeblazen.

Geronimo schreef op 03-05-2023

Dus ook de Scandinavische media komt steeds dichter bij de waarheid, https://nos.nl/artikel/2473676-russische-schepen-voeren-meermaals-bij-plek-nord-stream-explosies. Natuurlijk niet zo leuk voor een ieder alhier.

Jos schreef op 03-05-2023

Han gelooft dit niet geronimo….hij vertrouwd nog steeds Hersh……… het artikel van Seymour Hersh, een bekroond journalist. In zijn artikel zet Hersh met veel details uiteen hoe -volgens zijn ene anonieme bron- de amerikanen samen met de Noren de Nord Stream pijpleiding hebben opgeblazen. De feiten in zijn verhaal zijn na te lopen met open source intelligence tools (OSInt). Toen OSint journalist Oliver Alexander probeerde de details van Hersh te bevestigen, bleken boten en vliegtuigen niet op de plekken te zijn waar Hersh ze beschreef.

Geronimo schreef op 04-05-2023

Jos, hij is naarstig op zoek op zijn obscure sites, om toch maar een weerwoord te kunnen geven.

Han schreef op 05-05-2023

Ik wacht rustig af Jos. De waarheid komt vanzelf naar boven drijven. Na onderzoek door journalisten, maar dit is geen hard bewijs valt te lezen. Laat je verstand werken, wie heeft/had er belang bij dat de pijplijn werd opgeblazen, Rusland of Amerika? Amerika was bang dat Duitsland zich terug trok en toch weer gas ging importeren van Rusland. Dit is maar op één manier te voorkomen, juist opblazen die pijplijn. Maar jullie geloven nog steeds wat de media je voorschotelt. In de eerste week van de oorlog werd de Russische media in de ban gedaan. Censuur en propaganda, om het domme klootjesvolk zoals Jos en Geronimo te laten geloven dat Rusland de slechterik is. Het westen is de agressor, zij komen immers hun afspraak niet na die gemaakt zijn met Rusland. Eigenlijk als je het goed bekijkt is het een oorlog die gaande is tussen Amerika en Rusland, maar op Europees grondgebied wordt uitgevochten. Europa loopt wederom slaafs achter Amerika aan. Het Amerikaanse volk en inwoners van de EU zijn de pineut, zij dragen de kosten. Amerika staat op het punt om failliet te gaan. Voorspelde ik een maand geleden al, nu te lezen in de media. Poetin redt zich wel en speelt het spelletje graag mee, hij heeft wereldwijd gezien meer vrienden dan Amerika. Kijk naar de grote landen als China, India en Pakistan, maar ook Saoedi Arabië en Iran. Deze landen bezitten meer wapens en geld dan de EU en Amerika samen. Het westen zal failliet gaan, dat is resultaat. Elke oorlog is zinloos, maar deze is het meest zinloze. Amerika zag zijn macht wereldwijd verdampen, maar dit gaat momenteel in een sneltreinvaart. Natuurlijk heb ik in jullie ogen ongelijk, deert me overigens niets. Ik heb al teveel zinloze oorlog gezien in mijn leven waar Amerika de aanjager van was. Regime change zoals in het midden oosten, wat heeft het gebracht? Helemaal niets inderdaad, enkel narigheid. Maar goed jullie steunen maar lekker deze oorlog, ik niet. Het is namelijk niet mijn gevecht. Onze minister van defensie denkt daar blijkbaar anders over en zei gisteren tegen de "leider" van Oekraïne, uw gevecht is ons gevecht. Dit mag ze trouwens helemaal niet, dit zal een regelrechte oorlogsverklaring zijn en daar is even iets meer voor nodig. Nogmaals, verklaar mij maar voor gek, en mocht het zover komen, ga gerust naar het front, dan praat je wel anders.

Jos schreef op 05-05-2023

Jij nam publicaties van Hersh voor waarheid aan. Het opblazen door Rusland zou europa in recessie kunnen brengen. Rusland had dit verwacht en dat europa zich hierdoor niet verder zou bemoeien met de oorlog.

Han schreef op 07-05-2023

Ach Richard, je praat maar lekker door. Blijf geloven wat de NOS jou verteld. Hierbij een leuke tekst voor een tegeltje aan de wand. Ik ben van een andere generatie dan dat jij bent. Mijn generatie haalde het rijbewijs toen ze 18 waren, hadden een baan toen ze 18 waren en waren het huis uit met 19. Julie generatie is nog druk bezig uit te vinden wat een vrouw is en wonen nog op zolder of in de kelder van het ouderlijk huis op je 35ste. Mijn generatie groeide op met ongecensureerd alles! Jullie generatie censureerd álles! Mijn generatie reed en sleutelde aan brommers, ging kamperen en in militaire dienst. Jullie generatie staart de hele dag naar de telefoon en dansen op het internet in het ondergoed van je zuster of je moeder. Mijn generatie nam altijd beslissingen en belangrijke ook. Jullie generatie kan niet eens besluiten welk toilet je moet nemen. Mijn generatie wil altijd de snoeiharde feiten, hoe ongemakkelijk en hoe slecht ook. Jullie generatie is zó beledigd door de waarheid en de feiten wanneer deze niet voldoen aan het Utopia wat jullie zo graag in je eigen fantasie voor jezelf willen creëren, dat jullie alle ongemakkelijke waarheden direct labelen als 'nepnieuws' en 'desinformatie'. Mijn generatie heeft twee genders. Die van jullie duizenden. Mijn generatie heeft geleefd en zal blijven genieten van het leven. Jullie generatie is bezig met overleven. Grow the fuck up!

Wat ben ik toch een tut! schreef op 07-05-2023

@Han, jij generaliseert met je generatie's. Omdat onze ouders de oorlog hebben meegemaakt en hard moesten werken en vrijheid wilden, konden we in een gespreid bedje stappen. Wij als babyboomers hebben geluk gehad om in de juiste periode te leven. De generatie's vóór en ná ons hebben het moeilijker op allerlei gebieden.

Jos schreef op 07-05-2023

Goed geknipt en geplakt hanymoesie ( zie onderstaand). Kun je niets zelf verzinnen of typen? https://twitter.com/SturgesOpinie/status/1654927879338184708

Han schreef op 08-05-2023

Joske, dat ontken ik ook niet maar ja, deze tekst wordt wel meer gebruikt door oudjes en kom je wel vaker tegen. Ongemakkelijke feiten voor onze deugers. Verder in het nieuws, nog meer ongemakkelijk nieuws voor onze linkse deugers. De linkse keffertjes in Amsterdam gaan nog meer afval verbranden voor Italië. https://www.ad.nl/buitenland/rome-verdubbelt-afvalberg-die-in-amsterdam-wordt-verbrand-wekelijks-180-vuilniswagens-vol~a5a89ec0/

Geronimo schreef op 09-05-2023

@Jos, en zelfs zijn tegeltjes weet hij nog niet goed te beschrijven. Ze gaan nl uit van de lezer en elke " ik" en "mijn" zijn dus in feite de personen die hij omlaag praat en " jullie", daar behoort hij dus zelf toe.

Jaap schreef op 11-05-2023

Het betoog van Han is daarbij vooral projectie. Als er iemand niet geïnteresseerd is in waarheid en feiten eb gaat jammeren dat zijn fantasie niet wordt geaccepteerd dan is het Han wel ;-)

Anne schreef op 11-05-2023

Kop van dit artikel is: "Lokaal Hellendoorn gaat door op ingeslagen weg". MAAR MIJN HEMEL....waar gaan deze discussies hier over??? Alles wordt erbij gehaald: vaccins, Rusland, Oekraine, Nordstream, NOS, afval uit Italie, iemands IQ, VS.... Misschien kunnen jullie een keer gewoon "live" met elkaar afspreken bij een kop koffie en dan met elkaar wisselen van gedachten, lijkt me wat constructiever dan dit. Desnoods via Whatsapp of mail, maar dit slaat gewoon nergens meer op. #doeslief

Uw reactie

Naam:
Bericht: