Helders Advent

Datum: 04-12-2022

10.15 uur - Op zondagavond 11 december wordt, aansluitend aan de kerstmarkt, opnieuw de oecumenische samenkomst Helders Advent gehouden, om 19.00 uur in de St. Sebastianuskerk te Hellendoorn. Het thema is deze keer  ‘Wie verwacht jij?’ 

 
Voorgangers zijn pastor Gerard Legtenberg en ds. Jan Dirk Wassenaar. Muzikale medewerking wordt verleend door de Hellendoornse Harmonie en het St. Sebastianuskoor. 
 
In de Adventstijd staan we stil bij de komst van Jezus Christus, het licht der wereld. We laten ons dan graag aanspreken door deze Adventswoorden: ‘Verwachten en voorbereiden’. Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor Vluchtelingenwerk Nijverdal-Hellendoorn en voor de bestrijding van de onkosten. 
 
We hopen op een bemoedigende en inspirerende samenkomst. Na afloop is er gelegenheid om elkaar onder het genot van een kopje warme chocolademelk of glühwein te ontmoeten en nog even na te praten. 
 
U/jij bent van harte welkom! N.B. Als gevolg van de kerstmarkt is de kerk met de auto alleen via de Smidsstraat bereikbaar. 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: