VV Rigtersbleek – SVVN

Datum: 29-11-2022

14.04 uur - Aanstaande zaterdag gaat het eerste elftal op bezoek in Enschede bij VV Rigtersbleek. Afgelopen zaterdag verdedigde SVVN door hard werken in ondertal een voorsprong en wist door met 3-2 te winnen van VV Bruchterveld de drie punten in eigen huis te houden. De doelpunten kwamen deze middag van Jimmy Scharphof, Alwin Zigterman en Teun Bakhuis. Wel verloor SVVN deze middag Craig Post en Patriz Loohuis die beide met tweemaal geel vroegtijdig de douches konden opzoeken.

Beide zullen zaterdag niet speelgerechtigd zijn. Door deze overwinning maakte SVVN een sprongetje op de ranglijst en staat het nu op de zevende plaats.
 
Tegenstander VV Rigtersbleek maakte in 2020 de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Dat kon toentertijd nog niet horizontaal en dus moest de voormalige profclub beginnen in de laagste klasse. Het eerste seizoen strooide corona nog roet in het eten, maar afgelopen seizoen werd Rigtersbleek overtuigend kampioen door 21 van de 24 wedstrijden te winnen. Kampioenschap is ook de ambitie van het huidige seizoen en voorlopig maken ze de favorietenrol meer dan waar. De eerste acht wedstrijden werden allemaal gewonnen. Afgelopen zaterdag nog werd in Oldenzaal overtuigend met 0-3 gewonnen van degradant uit de 2de Klasse De Esch.
 
Het is voor het eerst dat Rigtersbleek en SVVN elkaar ontmoeten in competitieverband. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Rigtersbleek te Enschede. Scheidsrechter is de heer Bram Leeflang uit Apeldoorn.
 
Let op: De aftrap is zaterdag om 13:30 uur!
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: