Bistro de Oale Sté behaalt vijfde plaats in top 100 van beste terrassen van Nederland

Datum: 07-07-2022

8.46 uur - Bistro de Oale Sté in Nijverdal staat op de vijfde plaats in de Terras Top 100 van Misset Horeca. Dat is op maandag 4 juli is in Purmerend bekend gemaakt tijdens een spannende finaledag. "Dit is een fantastisch resultaat. Wat een superwaardering voor ons bedrijf en mijn team. We zijn supertrots" Zo reageert eigenaar Bert-Jan Hoekjen van bistro de Oale Sté op deze notering in de ranglijst van de 100 beste horecaterrassen van Nederland.

 
Onthulling in Purmerend 
Samen met het hele team is Bert-Jan op 4 juli per trein naar Purmerend gereisd. "Het was een hele belevenis en we hebben er met zijn allen een gezellig dagje uit en feestje van gemaakt. Wat een mooi evenement." Daar werd in het bijzijn van tientallen horecaondernemers en de jury de hele ranglijst onthuld.
 
Naast de notering voor de Terras Top 100, maakte de Oale Sté kans op de publieksprijs. Ook in deze lijst is de Oale Ste op plaats 5 geëindigd.
 
Juryrapport van de Misset Horeca
Complimenten voor het feit dat je jaar in jaar uit de Top-100 weet te bereiken. Dat is allesbehalve een vanzelfsprekendheid. Ons jurylid komt hier voor het eerst en raakt onder de indruk. De medewerkster is oprecht vriendelijk: een mooie mengeling van Twentse nuchterheid en servicegerichtheid.
 
Ze werkt efficiënt en heeft tussendoor tijd om een praatje te maken. Zo'n "Twentse Deerne wenst iedere horecaondernemer. Vriendelijk en bescheiden, goed overzicht over het terras, servicegericht en efficiënt: als ze terugkeert naar de bistro neemt ze gebruikt serviesgoed en borden mee terug.
 
Een rapport om door een ringetje te halen, dachten wij zo. Maar de lofzang houdt echter nog niet op. De Oale Ste is een gemoedelijke bistro met een prachtig groot terras met ongeveer 120 zitplaatsen. Dit terras behoort in de top-10. Het terras is niet alleen gezellig, maar het gehele plaatje klopt!
 
Over de Terras Top 100
De Terras Top 100 is een verkiezing van het horecavakblad Misset Horeca. Horecabedrijven uit het hele land kunnen zich aanmelden. Hun terras wordt beoordeeld op gastvrijheid, kwaliteit van het personeel, het terras en de geserveerde producten. De 100 beste terrassen van Nederland krijgen een plaats in de Terras Top 100.
 
Over Bistro De Oale Sté
Sinds 2002 is Bert-Jan Hoekjen eigenaar van bistro de Oale Sté in Nijverdal. Het terras heeft 120 zitplaatsen en ligt vlakbij nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Naast De Oale Sté ligt camping Noetselerberg, welke in handen is van Geert Hoekjen en zijn vrouw Martine. Beide bedrijven werken nauw samen. Vanaf 6 juli is (het terras van) Bistro De Oale Sté elke dag geopend in de zomermaanden juli en augustus.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: