Inschrijving voor de 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop opent 3 juli

Datum: 27-06-2022

10.36 uur - De inschrijving voor de 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop in het weekend van 29 & 30 oktober, opent op zondag 3 juli om 8.00 uur. Misschien wel de mooiste wandel- en hardloopwedstrijd van Nederland, samen met duizenden deelnemers één (of meer) van de uitdagende parcours en afstanden trotseren. Hardloop- en wandelfanaten kunnen zich op 29 & 30 oktober uitleven tijdens de 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop! 

 
Schrijf je in voor één van de parcours en afstanden

Op zaterdag 29 oktober vindt de Sans-online 6km Nightrun plaats. Een unieke ervaring; hardlopen in het donker, met knallende muziek en daverende lichteffecten dit 6km parcours afleggen. Voor de runners vinden op zondag 30 oktober diverse lopen plaats: de Hemink 10km, VolkerWessels halve marathon, Curess kidsrun of G loop. Als bedrijf met een groep meedoen aan één van de runafstanden. Dat kan bij De Jong & Laan bedrijvenloop, inschrijven hiervoor is mogelijk vanaf 3 tot maximaal 5 personen. Wandelaars kunnen kiezen voor een ZorgSaam wandeltocht van 10km of 20km, beide afstanden zijn te boeken met ontbijt!
 

Voor alle lopers zijn speciale t-shirts gemaakt voor deze 34e editie, deze zijn voor €17,50 te bestellen. Dit jaar staat Curess naast Salland Zorgverzekeringen als de trotse hoofdsponsor van de Diepe Hel. Doe mee aan dit hardloop- en wandelspektakel! Zondag 3 juli om 8.00 uur opent de inschrijving hier: https://www.diepehelholterbergloop.nl/afstanden/
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: