SVVN ontvangt Bruchterveld

Datum: 26-05-2022

9.05 uur - Ondanks dat SVVN zeker niet zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde, deed het uitstekende zaken in de uitwedstrijd tegen Hardenberg’85. Het werd 0-1 en Jimmy Scharphof was de matchwinner. SVVN kan door dit resultaat de vierde plaats niet meer ontgaan. Als kers op de taart kan die vierde plaats nog recht geven op de nacompetitie voor promotie naar de 2de Klasse. Kwalificatie daarvoor kan zaterdag al worden bewerkstelligd.

 
Zaterdag speelt SVVN haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. VV Bruchterveld is de laatste die een bezoek komt brengen aan Sportpark Groot Lochter. Bruchterveld bewees zaterdag SVVN en zichzelf een dienst door thuis met 2-0 van Wilhelminaschool te winnen. Voor deze zaterdag stond Wilhelminaschool in de derde periode op de tweede plaats achter ON die al een periode hebben gewonnen en dus niet meer meetellen voor kwalificatie voor de nacompetitie. Door deze nederlaag zakte Wilhelminaschool naar plek vier. De Zweef en Hellendoorn passeerden de Hengeloërs. De Zweef heeft al een periode en voor SVVN mag Hellendoorn de derde periode winnen. Dan neemt SVVN als hoogstgeplaatste team zonder periode deze over van de kampioen. Wilhelminaschool heeft in de derde periode 12 punten. Dat zijn er evenveel als Bruchterveld en SVVN. Als Wilhelminaschool en Bruchterveld zaterdag niet winnen en Hellendoorn wel dan heeft die laatste de derde periode gewonnen en neemt SVVN deel aan de nacompetitie. Wilhelminaschool ontvangt Oranje Nassau die bij winst kampioen kunnen worden. Hellendoorn gaat op bezoek bij ASV’57.
 
En SVVN ontvangt dus VV Bruchterveld. Eerder dit jaar op 19 februari was de heenwedstrijd. SVVN speelde een uitstekende eerste helft en ging met een comfortabele 0-3 voorsprong rusten. Na rust werd deze voorsprong in negen minuten tijd weggegeven. Toch nam SVVN de punten mee door diep in blessuretijd via Marvin Thomas de winnende treffer te produceren. Net als bij SVVN zullen ze bij VV Bruchterveld zeer tevreden zijn over de prestaties dit seizoen en hopen dat er nog een verlenging gespeeld mag worden. De wedstrijd SVVN tegen VV Bruchterveld begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer Marco Verduin uit Hattem.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: