SVVN fietst samen naar het Doktersbos

Datum: 05-05-2022

9.01 uur - SVVN 1 liet zaterdag twee punten liggen in de thuiswedstrijd tegen nummer voorlaatst ASV´57. Het zal aan het eind van de rit moet blijken hoe duur dit puntverlies is. Niet dat SVVN overtuigend beter was dan de Aadorpers. Gescoord werd er wel door SVVN, maar de scheidsrechter zag niet dat de bal ruimschoots de doellijn was gepasseerd. Zo bleef het 0-0. SVVN blijft op de vierde plaats staan en vergroot zelfs de voorsprong op nummer vijf wat nu vier punten is. Wel sluiten nu DES en VV Bruchterveld aan bij VV Bergentheim en hebben zij gedrieën 27 punten.

 
Zaterdag mag SVVN zich opmaken voor de derby tegen DES. De roodzwarten wonnen afgelopen zaterdag met 1-2 bij VV Bergentheim en zijn nu dus een serieuze concurrent voor de o zo belangrijke vierde plaats. Net als bij SVVN zullen ze bij DES over het algemeen tevreden zijn over de prestaties dit seizoen. Een klassering achter de top drie is gewoonweg prima.
 
De derby bij SVVN werd op 12 maart een prooi voor DES. Het verschil werd gemaakt in de eerste helft waar de gasten het wel konden opbrengen om alles te geven. Na de 0-2 ruststand liep SVVN achter de feiten aan en uiteindelijk werd het 1-3 voor DES. De wedstrijd tussen DES en SVVN wordt gespeeld op Sportpark Gagelman en begint om 14:30. Scheidsrechter is de heer Jeroen Frei uit Dronten.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: