SVVN krijgt ASV'57 op bezoek

Datum: 29-04-2022

07:50 uur - Met nog zeven wedstrijden voor de boeg is de competitie in de eindfase aan het belanden. En juist op het einde worden de prijzen verdeeld. Dat SVVN niet mee doet om de hoofdprijs, dat was voor aanvang van deze competitie al bekend. Het verschil met de top drie is immens. Ook zaterdag kon SVVN niet stunten tegen een top drie ploeg. SVVN kwam nog wel op voorsprong en kreeg de kans op 0-2. Vlak voor rust werd het gelijk en uiteindelijk won VV Hellendoorn in de tweede helft met 3-1 van SVVN.

Dat is geen schande. SVVN blijft op de vierde plaats staan en veel van de ploegen die onder SVVN staan leden ook puntverlies. De vierde plaats is belangrijk, want deze plaats kan uiteindelijk deelname aan de nacompetitie voor promotie betekenen doordat het de periode van de kampioen mogelijk overneemt. Voorwaarde is dan wel dat de nummer twee en drie al wel dan verzekerd zijn van nacompetitie. Maar er is nog een lange weg te gaan om vierde te worden. De concurrentie ligt op de loer en elke misstap kan afgestraft worden.

Dus is het zaak om te blijven winnen. Zaterdag moet dat dan gebeuren in de thuiswedstrijd tegen ASV’57. ASV zit in een ander schuitje. De Aadorpers staan nu dertiende en dat betekent dat er nacompetitie gespeeld moet worden voor handhaving. Echter het verschil zowel naar boven als naar onder is klein dus ASV zou ook maar zo rechtstreeks kunnen handhaven of degraderen. Dat laatste hopen we natuurlijk dat dit Julian en zijn mannen bespaard blijft. Maar we hopen wel dat ze dat in een andere wedstrijd bewerkstelligen dan tegen ons SVVN.

Begin deze competitie boekte SVVN een gelukkige zege in Aadorp. Dit vooral omdat de winnende treffer van Melvin Morsink in blessuretijd werd gemaakt en daarvoor beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Voor de laatste thuiszege van SVVN moeten we, mede door corona, een tijd terug. Dat was namelijk de kampioenswedstrijd van SVVN in het seizoen 2015/2016. De twee ontmoetingen daarna eindigden telkens in een gelijkspel. Zaterdag begint de ontmoeting om 14:30 uur en de scheidsrechter is de heer Maarten Holtus uit Arnhem.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: