Wat bezielt je lijsttrekker? met Mark Paalman van de PvdA

Datum: 22-01-2022

08:32 uur - De komende 7 weken zendt HOi tv in het kader van ‘Hellendoorn Kiest’ op de vrijdagavonden een speciale uitzending van ‘Wat bezielt je’ uit met de lijsttrekkers van de gemeente raadsverkiezingen in de gemeente Hellendoorn.

 De uitzendingen krijgen de naam Wat bezielt je lijsttrekker? Wil de Bruine praat met de lijsttrekkers over zijn/ haar drijfveren om in de politiek te gaan. Wat is je missie, je visie en wat is belangrijk voor jou in het leven. Het gesprek van 15 minuten gaat dus niet over politiek, maar over de persoon van de lijsttrekker. Op 28 januari is Mark Paalman de eerste die zijn verhaal vertelt. Paalman werd in 1985 geboren in de gemeente Hellendoorn, hij studeerde Bestuurskunde en was al jong politiek geïnteresseerd. “Mensen moeten niet vermorzeld worden”, is voor hem “heilig”. En zijn voorbeelden haalt hij uit zijn directe omgeving. Aan het eind van de uitzending geeft hij de kijkers een belangrijke boodschap mee. 
De uitzending begint om half acht vrijdag 28 januari en wordt het hele weekend herhaald op de halve even uren. Livestream op www.hoimedia.com waar de uitzending ook te zien is op Uitzending gemist. HOitv is te vinden op Ziggo kanaal 42 en KPN/ Telfort 1325



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: