Wedstrijdaankondiging Het Ravijn Eredivisie waterpolo

Datum: 20-01-2022

9.39 uur - Nadat vorige week de aangekondigde wedstrijden wegens coronagevallen moesten worden geannuleerd, is inmiddels iedereen weer gezond. Zoals het nu lijkt gaan de wedstrijden van dames 1 en heren 1 van Het Ravijn in de Eredivisie waterpolo wel door. Voor heren 1 betekent dat er dit weekend 2 thuiswedstrijden op het programma staan. Zaterdagmiddag 22 januari om 17:00 uur speelt de ploeg van Zeno Reuten tegen Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort. Zondagmiddag 23 januari om 14:30 uur komt ZVL 1886 Center naar Nijverdal om het op te nemen tegen heren 1.

 
Ook dames 1 speelt zaterdag 22 januari weer een wedstrijd. Zij moeten uit spelen in Zaandam, waar in zwembad De Slag, de dames van ZV De Zaan de tegenstanders zijn. Deze wedstrijd staat gepland om 17:30 uur.
 
Helaas, ook in het Eredivisie waterpolo worden de wedstrijden nog zonder publiek gespeeld. Ook bij de dames wedstrijd geldt dat als er corona gevallen zijn, de wedstrijd kan worden geannuleerd. Houdt NOS Teletekst pagina 662 (waterpolo pagina) alsmede de Ravijn website en de facebookpagina van Het Ravijn dan ook goed in de gaten! Daar wordt u op de hoogte gehouden!
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: