Roelien Rensen en Celeste Nijland clubkampioenen Acro SVH/Fysion 2021

Datum: 13-12-2021

 
10.35 uur - Op zaterdag 11 december organiseerden SVH/Fysion de onderlinge wedstrijden van de acrogym in gymzaal de Kruidenwijk in Nijverdal. Na een lange tijd mochten de acro teams weer laten zien wat ze in huis hadden. Helaas dit jaar wel zonder publiek i.v.m. de huidige corona maatregelen. Gelukkig heeft het thuisfront wel mee kunnen genieten, want het uitzenden via de livestream was een groot succes! 

Wat was het fijn voor de teams om na een lange tijd de wedstrijdvloer weer aan te raken en te kunnen laten zien waar hard voor is getraind!
SVH/Fysion heeft teams in verschillende categorieën. Alle teams hebben dan ook laten zien wat ze in huis hadden. Er werden mooie dansen vertoond met prachtige balans en tempo elementen. Er werden lage en hoge torens geturnd en de salto's vlogen je dan ook om de oren. Soms zelfs een dubbele salto, dit zijn 2 salto's achter elkaar. 
 
Ieder team mocht een prachtige medaille meenemen naar huis! De clubkampioenen van dit jaar zijn geworden: Roelien Rensen en Celeste Nijland. Deze dames mogen het hele jaar de wisselbeker houden, omdat ze clubkampioen zijn. 
 
De trainsters zijn dan ook trots op de prestaties van alle teams en kunnen niet wachten tot de officiële KNGU wedstrijd seizoen gaat beginnen.
Natuurlijk was zo'n wedstrijd niet te organiseren zonder de vele vrijwilligers die op welke manier dan ook geholpen hebben.
 
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: