SVVN reist af naar Kloosterhaar

Datum: 05-11-2021

10.47 uur - Gelukkig loopt de ziekenboeg bij SVVN 1 leeg. Dit was zaterdag, naast de drie punten uiteraard, de grootste winst. De zesde speelronde leverde de derde winst op. De tegenstander was Wilhelminaschool. De eerste helft ging redelijk gelijk op en ook de stand was in evenwicht. In de tweede helft gaf SVVN gas en sleepte het terecht de overwinning binnen. Het veldspel hield niet altijd even veel over, maar dat is te verklaren door gebrek aan automatismen die er vanzelf gaan komen als de ploeg fit wordt en blijft.

Zaterdag gaat SVVN op bezoek bij VV Kloosterhaar. De zebra’s kennen een moeizame competitiestart. Alleen thuis tegen DES en ASV’57 werd er een puntje gepakt. De overige vier wedstrijden werden verloren. Zoals afgelopen zaterdag toen Kloosterhaar met 1-0 onderuit ging in de derby met VV Mariënberg. Opvallend is dat Kloosterhaar tot nu toe ook slechts drie keer gescoord heeft in zes wedstrijden. Dat Mark Boshove de gehele productie voor zijn rekening heeft genomen is minder verbazingwekkend.

De laatste ontmoeting in Kloosterhaar was in december 2019. SVVN won met 1-2 door doelpunten van Melvin Morsink en Teun Bakhuis. Een score die veel hoger had kunnen uitvallen als SVVN wat zuiniger met de kansen om was gegaan. Zaterdag begint deze wedstrijd op Sportpark De Polderhoek om half drie. Scheidsrechter is de heer Hobie Huizer uit Zwolle.