Muziekvereniging KSW laat weer van zich horen

Datum: 21-10-2021

13.43 uur - Op zondag 7 november laat Muziekvereniging KSW weer van zich horen. Na een lange coronatijd niet met elkaar gerepeteerd te hebben, zijn wij als vereniging heel blij dat dit weer kan en dat wij onze muziek weer met u kunnen delen. Dat is waarvoor wij muziek maken. Inmiddels zijn wij als vereniging verhuisd naar het gebouw van Plaatselijk Belang Hulsen: Sion en de kantine van de Hulzense Boys. Een plek waar we ons nu al thuis voelen en u graag willen ontvangen.

 
Op zondag 7 november om 11.30 uur bent van harte welkom om te komen luisteren in de kantine van Hulzense Boys, G.H. Kappertstraat 45 in Hulsen
Voor de pauze spelen het orkest en de slagwerkgroep, na de pauze spelen de slagwerkgroep en de Cottonville Bigband.
Bij de ingang van het concert zijn wij genoodzaakt om uw corona app te controleren.
 
Een gevarieerd programma waarin de KSW voor elk wat wils laat horen.
 
Wellicht krijgt u na zo’n ochtend muziek luisteren zelf de kriebels om een instrument te gaan spelen. Dat kan bij ons. Via onze website www.kswmuziek.nl vindt u al onze gegevens om contact te maken. Contact maken met ons kan uiteraard ook via de mail secretariaat@kswmuziek.nl of de ochtend van het concert op 7 november aanstaande.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: