Humor en verhalen rond De Piepe met Herman Kampman

Datum: 19-10-2021

7.50 uur - Het dialectcafé in het Noaberhuus is weer terug! We beginnen op woensdagavond 10 november a.s. een nieuwe reeks meteen met een uitsmijter: Herman Kampman vertelt over zijn nog te verschijnen boek Humor en verhalen rond De Piepe. De avond wordt opgeluisterd door de begenadigd gitarist Jan Niewold, die liedjes speelt op teksten van Herman. 

Op de Koninklijke Stoomweverij, bijgenaamd De Piepe, werkten volgens Herman Kampman veel bijzondere mensen vol humor en rare fratsen. Al die grappen en grollen leverden amusante verhalen op. Herman vertelt bijvoorbeeld over de - verboden - handel in mollen, konijnen en ander kleinvee. Ook passeren Baandiezer Diecks, de Gaanze en Schijtjantje de revue. Het wordt een amusante en gedenkwaardige avond.
 
In verband met beperkte plaatsruimte graag even aanmelden via e-mail: noaberhuushellendoorn@gmail.com of bel 06 18306169.  
 
Het dialectcafé wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het dorpsbudget van het dorp Hellendoorn
 
Dialectcafé Noaberhuus
Woensdag 10 november 2021
Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Dorpsstraat 15
7447 CM Hellendoorn
Toegang gratis
 
Houdt er rekening mee dat er naar uw coronapas gevraagd kan worden.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: