Explosion Rockets in De Lantaarn

Datum: 18-10-2021

11.14 uur - Op zaterdag 13 november komen de Explosion Rockets uit Brabant naar Hellendoorn voor een muzikale ode aan al die beroemde artiesten uit de jaren zestig en zeventig. We hebben het dan uiteraard over Elvis Presley, Buddy Holly of Chuck Berry enz.  Stuk voor stuk artiesten die tot op de dag van vandaag, van invloed zijn op de hedendaagse muziek en menig artiest tot voorbeeld is.

Als er één band is in Nederland die dit nostalgisch muzikale genre tot in de puntjes goed afgewerkt kan spelen, dan zijn het The Explosion Rockets wel.  Al meer dan 35 jaar toeren ze als meest gevraagde sixties band door Nederland en op 13 november zijn ze dus in De Lantaarn.  Dat Hellendoorn nu op de agenda van deze roemruchte band  staat is te danken aan een stukje uitstekende samenwerking tussen Jasper van der Kolk van De Lantaarn en de heren van het comité Back to the Sixties Hellendoorn-Nijverdal en omstreken.  Het was even wat puzzelen met agenda’s en er moest het nodige verschoven worden maar uiteindelijk lukte het alle partijen om een avond te vinden voor een optreden in De Lantaarn. 
 
The Explosion Rockets met als de op Elvis Presley lijkende zanger Ruud Kuypers ( sinds 1994 lid van de band) heeft een ongekende brede Play list van echte Rockmuziek uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. De band staat er bekend om dat alle nummers met een ongekende dynamiek worden gebracht, niet voor niets heten ze The Explosion Rockets.  De zeskoppige band – met eigen fanclub - voert  als slogan: Let’s go play Dynamite with The Explosion Rockets;  gaan we doen!   
 
Kaarten in voorverkoop € 10,-  verkrijgbaar bij Primera Hellendoorn en Primera Nijverdal. Kaarten ook te bestellen via De Lantaarn Ticket service.  Kaarten aan de zaal €12.50
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: