Zonsopkomstloop zaterdag 18 september op de Holterberg

Datum: 22-09-2021

10:56 uur - Terugblikken op een heerlijke editie van de Zonsopkomstloop. Geheel Coronaproof! De unieke clinic op de vroege ochtend en ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop was wederom een enorm succes!

Parcoursverkenning voor runners en wandelaars
Eindelijk mocht het weer! Hardlopers en wandelaars zagen zaterdag met prachtig weer de zon opkomen tijdens de zonsopkomstloop over een autovrije Holterberg. “Heerlijk weer, een mooie dauw over de bloeiende heide en een gezellige fanatieke club mensen. Wat wil je nog meer?!”, vertelt Hans Stokvis.

Ruim honderd deelnemers waren vroeg opgestaan om mee te doen aan de tocht. Na het maken van een groepsfoto zijn we van start gegaan. De runners zijn begeleid door de trainers van ASV Atletics en AV Holten en de wandelaars gingen op pad met vitaliteitscoach Marian Freriks. De zonsopkomstloop is niet alleen een mooie, sportieve ervaring, maar doet ook dienst als parcours verkenning voor de Diepe Hel Holterbergloop van 30 en 31 oktober.

Samen ontbijten
Na de training, rond de klok van 08.30 uur, hebben alle deelnemers gezamenlijk ontbeten op twee verschillende locatie’s. Geheel Coronaproof dus. Een welverdiend hardlopers buffet stond op de deelnemers te wachten bij Woody’s en ‘t Losse Hoes in Holten. Van vers fruit tot gebakken ei en verse broodjes; aan alles was gedacht.

Diepe Hel Holterbergloop 30 en 31 oktober
Wil je nog een keer genieten van die prachtige Sallandse Heuvelrug? Schrijf je dan snel in voor de Diepe Hel Holterbergloop op 30 en 31 oktober.

Meer informatie

www.diepehelholterbergloop.nl

info@diepehelholterbergloop.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: