Successen voor leden PSV Hertruiters

Datum: 20-09-2021

10.19 uur - Dit weekend was het de beurt aan de paardencombinaties om van start te gaan tijdens de dressuurwedstrijd om de Zilveren Ster in Haaksbergen. En ook dit keer was er succes voor PSV Hertruiters.  Nické Miskotte kwam aan de start met haar paard Kacie Vita in de klasse L2.  Haar eerste proef werd beloond met 214 punten. Hiermee selecteerden ze zich voor de finale.

Tijdens de finale wist Nické 202 en 207 punten te behalen waarmee ze uiteindelijk een tweede prijs behaalden in de klasse L1/L2. 
 
Corinda Hutterd ging van start bij de reggehoeve in Hellendoorn in de klasse L1 dressuur met haar paard Giulietta. Haar eerste proef werd beloond met 195.5 punten en een 2e prijs en met de tweede proef behaalde ze met 211 punten de 1e prijs. Ook Aafke van der Vliet – van Duren ging hier van start met haar paard King. Zij startte in de klasse B dressuur. En ook haar proeven waren goed voor een tweede en een eerste prijs met 199,5 en 202 punten.
 
Berber Nijland besloot haar pony eens te verrassen. Normaal rijdt ze met Sunny Boy altijd dressuur. Dit keer nam ze hem mee naar Haaksbergen om te springen. En dat Sunny Boy dat een goed idee vond bleek  al snel. Ze reden twee foutloze parcoursen en kregen 80 stijlpunten. Dit was goed voor een eerste prijs.
 
Op de foto Berber Nijland.
 
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: