ZINema brengt concertfilm over Ludwig von Beethoven

Datum: 16-09-2021

15:15 uur - Liefhebbers van het oeuvre van Ludwig von Beethoven zitten op zondagochtend 3 oktober helemaal goed bij ZINema, de bioscoop van ZINiN. Om 11.00 uur gaat de film ‘Concerto: A Beethoven Journey’ van start. De kijker krijgt een zeldzaam inkijkje in de wereld van de pianist Leif Ove, die het publiek met diverse pianoconcerten door het leven van Beethoven leidt. 

 

Grootse componist tegen het licht gehouden
‘Concert: A Beethoven Journey’ is een film, die over een periode van vier jaar is gefilmd door de bekroonde regisseur Phil Grabsky. Hij heeft in die vier jaar de concertpianist Leif Ove Adsnes gevolgd, terwijl hij de wereld rondreisde met het Mahler Chamber Orchestra en de vijf pianoconcerten ten gehore bracht in uitverkochte zalen over de hele wereld. Leif Ove biedt een zeldzaam inzicht in de wereld van een virtuoze componist van wereldklasse en hij probeert de vele mythen uit het leven van Beethoven te ontrafelen. Misschien is dit wel de meest onthullende biografie over het leven van Beethoven. Mis het daarom niet!Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: