Hertruiters vallen in de prijzen

Datum: 27-07-2021

10.09 uur - Ook in de zomer gaan de wedstrijden voor paarden en pony’s gewoon door. Lieke Schutten ging van start in Vriezenveen met haar paard Dalentine. Zij reed twee proeven in de klasse ZZ-Licht dressuur. En met 222 en 226 punten wist ze beiden te winnen.

Ook Amke Pot behaalde een mooie 1e prijs terwijl zij haar debuut maakte in de klasse M2 dressuur met haar pony Hooghe Maaten’s Marshmallow. Ze behaalde 197,5 punten en was de beste in de klassen M1/M2 categorie DE.
Silke Pot ging afgelopen week naar twee wedstrijden en wist beide keren naar de prijzen te rijden. In Diepenheim behaalde ze met haar pony Joy twee keer de tweede prijs met 201,5 en 187 punten in de klasse L1 categorie DE. In Bentelo behaalde ze 185 punten en werd daarmee derde.
 
In Wierden werd er gesprongen door Thijs Eshuis met zijn pony Sproet. Hij ging van start in de klasse B categorie AB en hij behaalde een eerste prijs. Ook Sanne van Dijke ging van start met haar pony Fellow. Zij sprong ook in de klasse B maar dan in de categorie DE. En ook zij behaalde een knappe eerste prijs.
 
(Op de foto Silke Pot)
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: