Heel Hellendoorn bakt voor NLDOET!

Datum: 19-04-2021

13.32 uur - Elk jaar tijdens NLDOET wordt heel Nederland uitgedaagd om de handen uit de mouwen te steken. Dit jaar willen De Welle en HellendoornDoet! zoveel mogelijk saamhorigheid creëren door tijdens NLDOET een grootschalig bakproject te organiseren.

Gratis bakpakket voor deelnemers
Heel Hellendoorn bakt voor NLDOET! is een activiteit voor alle inwoners uit deze gemeente. Binnen de actie stellen we een bakpakket met basis ingrediënten beschikbaar. Dit pakket komt van Bakkerij Lorkeers en bestaat uit beslag, gele room als vulling en stukjes marsepein ter decoratie. Iedereen die mee wil doen, kan hiermee prima uit de voeten om een overheerlijke taart te bakken. 

 
Delen
Wanneer de taart klaar is, mag deze natuurlijk uitgebreid en naar eigen inzicht versierd worden. De ingrediënten waarmee de taart kan worden afgemaakt, dien je zelf te kopen. Wanneer de taart klaar is, verdeel je deze in tweeën. Een deel is voor jou en het andere deel geef je weg aan iemand die dit volgens jou verdiend heeft. Of je geniet op 1,5 meter afstand van de taart en elkaars gezelschap! Let op: voordat je de taart aansnijdt, is het belangrijk om een foto te maken en in te sturen. Met je versierde taart kun je namelijk mooie prijzen winnen!

 
Vind jij het leuk om te bakken? Meld je dan snel aan via www.stichtingdewelle.nl/bakken Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke Grutterink,  m.grutterink@stichtingdewelle.nl, 06-46540113. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: