Kensington, Chef'Special, Typhoon en veel meer naar Dauwpop 2021

Datum: 18-02-2021

15.46 uur - Het festival Dauwpop in Hellendoorn kondigt de eerste reeks namen aan voor de editie van 4 september. De organisatie kondigde al aan zoveel mogelijk namen mee te willen nemen van de afgelaste editie in 2020. Met veel trots maakt Dauwpop bekend dat o.a. Kensington, Chef'Special, Typhoon, Eefje De Visser, Bökkers, Bilal Wahib, Joost, S10, Kris Kross Amsterdam, Dopebwoy en veel meer acts naar de Hellendoornse bossen trekken op zaterdag 4 september. 

Vanwege het Coronavirus kon de editie van het eendaagse festival in 2020 helaas niet doorgaan en óók de editie die op 29 mei aanstaande gepland staat, dreigt niet door te gaan vanwege de voortdurende pandemie. Vandaar dat er een nieuwe editie gepland staat in de nazomer op 4 september. Er is nog te weinig zicht op tours van buitenlandse acts vanwege de reisbeperkingen die er gelden rondom de uitbraak van Covid 19. Dauwpop houdt de ontwikkelingen en maatregelen rondom de pandemie scherp in de gaten en hoopt later nog wat extra (buitenlandse) namen te kunnen toevoegen aan de poster.
 
De kaartverkoop is reeds in volle gang. Meer dan de helft van de tickets waren al verkocht voor de oorspronkelijke editie in 2020. Kaarten voor Dauwpop 2021 zijn te halen via www.dauwpop.nl Via die website kan je ook meer informatie krijgen over het programma en randzaken van de nieuwe editie van Dauwpop.
 
Programma Dauwpop 2021
 
Kensington 
Chef'Special
Typhoon 
Eefje De Visser 
Bökkers 
S10  
Dopebwoy
Bilal Wahib  
Sports Team (UK) 
Kris Kross Amsterdam 
The Partysquad 
Wies 
Pip Blom  
Klangstof  
Sons 
Joost 
Drukwerk 
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest  
Zwangere Guy  
Darlyn  
ADF Samski  
Ashafar  
Gotu Jim  
Beatcrooks 
Partnerruil 
Personal Trainer  
Ploegendienst  
Heavy Lungs (UK)
 
Binnenkort volgen meer namen! 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Lassie schreef op 18-02-2021

Vorig jaar een kaartje gekocht speciaal voor Wolfmother. Helaas staan die er nu niet meer bij. Sowieso geen top programma. Wat een ratjetoe. Chef Special gaat nog en Kensington is top maar dat is het dan ook. Die Typhoon maar van mij part thuisblijven die janktablet.

D.J. schreef op 19-02-2021

Nu nog een keer een Dauwpop voor de oudere jongere, ik zou wel enkele namen kunnen bedenken.

William S. Burroughs schreef op 22-02-2021

Aan D.J. Er bestaat in de muziek een verschil tussen sterren en legendes. Een ster brand vaak enkel voor zichzelf en brand dus op, Een legende is voor de eeuwigheid. Prettige dag,

Uw reactie

Naam:
Bericht: