Compostactie Muziekvereniging KSW 2021

Datum: 21-01-2021

9.05 uur - Vanwege de Coronacrisis is Muziekvereniging KSW al een tijdje noodgedwongen ‘Koos Repetitieloos’ en helaas dus ook ‘Koos Concertloos’. Maar ondanks al het gemis zijn wij zeker niet ‘Koos Kleurloos’! En inmiddels is gebleken dat de KSW zelfs niet ‘Koosloos’ is. Want Koos heeft zich gemeld bij de KSW en gevraagd of wij hem willen helpen de bloemetjes buiten te zetten.

Zeker willen wij dat! Daar zijn wij altijd voor te porren! En niet geheel onbelangrijk: daar hebben we ook aardig wat ervaring mee. 
 
De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er behoorlijk wat werk verricht moest worden voor Koos zijn bloemetjes daadwerkelijk buiten had staan. Maar… dankzij de potgrondactie van de KSW kon Koos aan voldoende voedingsstoffen komen om zijn tuin om te toveren tot de mooiste tuin die hij ooit heeft gehad. Ook deze klus is geklaard! Koos is een tevreden man.
 
Het resultaat van het harde werken kunt u zien op de Facebookpagina van Muziekvereniging KSW en op de website. Daar kunt u het hele proces, stap voor stap op uw gemakje bekijken. De KSW zou de KSW niet zijn als zij niet gezorgd zou hebben voor een bijpassend muziekje.
 
Bent u ook van plan om de bloemetjes eens flink buiten te zetten? Zodat ook u straks kunt genieten van uw eigen mooie tuin, bestel (en betaal coronaproof) dan potgrond of tuinaarde via www.kswmuziek.nl Hier vindt u alle informatie over wat u kunt bestellen en uiteraard tegen welke prijs. Bellen kan ook: 06 83 13 87 87, bereikbaar van 23 januari t/m 6 februari tussen 14.00 en 20.00 uur. 
 
Wij bezorgen uw bestelling op zaterdag 13 maart, volledig coronaproof, bij u thuis. Graag tot dan!
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: