ZINiN Taal maakt shortlist verhalenwedstrijd bekendDatum: 22-12-2020

9.01 uur - Maar liefst twintig schrijvers uit de gemeente Hellendoorn hebben deze herfst hun verhaal ingestuurd naar de verhalenwedstrijd, die door de werkgroep ZINiN Taal werd uitgeschreven. De wedstrijd had het thema: ‘Wat heeft corona met u gedaan?’ Een deskundige jury onder leiding van tekstschrijver Jan Verhoek heeft vorige week een shortlist met de vijf overgebleven finalisten bekend gemaakt.De vijf genomineerden met hun verhalen zijn: 

Giny Haan – Retraite

Diny Kloek – Muren van glas

Chris Lindthout – Samen alleen

Annemieke van Ipenburg – Dat stomme pokkencorona!

Diny Groothalle – Een tijd voor alles 


In deze verhalen wordt de coronatijd belicht. De schrijvers laten zien dat deze tijd, naast ellende en eenzaamheid, ook zijn positieve kanten heeft en warme contacten mogelijk zijn, al is het op afstand. Van alle verhalen is een boekje gemaakt, dat aan alle deelnemers digitaal wordt toegestuurd. Het boekje is te lezen op www.zinin.com.


Door de maatregelen rondom het coronavirus is nog niet te zeggen wanneer en hoe de winnaar bekend gemaakt zal worden. Hierover volgt nog een nader bericht. 

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: