Hellendoorn Open Air 2020 WInter Editie

Datum: 02-12-2020

12.54 uur - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december brengen wij de gezelligheid weer letterlijk naar jullie woonkamer. Wij organiseren dan voor eerst de Hellendoorn Open Air Winter Editie met een Online Bingo Ho Ho TV Show en een feestelijke Decemberquiz (pubquiz).

Online Bingo Ho Ho TV Show 
Hellendoorn Open Air gaat dit jaar voor het eerst in december een echt uniek feestje geven met de Online Bingo Ho Ho TV Show!. De Bingo vindt plaats op vrijdag 11 december 2020 online via youtube en onze website. De bingo start om 19.30 uur.
Na het succes van de zomer komen 538-DJ Barend van Deelen en 3FM-DJ Wijnand Speelman ook de wintereditie presenteren. Barend en Wijnand zijn al jaren hele goede vrienden en zijn perfect op elkaar ingespeeld. 
 
Ze zijn vastberaden om er een feestje van te maken. Tijdens de bingo worden de fijnste hits gedraaid door de 2 radio DJ's en zullen ze samen met onze verslaggevers Pascal Aerts en Martijn Rutgers  er voor zorgen dat jullie je vrijdagavond geen moment zullen vervelen! Zij gaan met een cameraman op pad om de fantastische prijzen bij jullie thuis te bezorgen of om jullie op te halen voor de prijs. Dit wordt echt gaaf om te winnen en om naar te kijken!
 
Jullie spelen gezellig thuis op de bank, onder de overkapping of aan de keukentafel mee met je vrienden, straat, familie, collega's of alleen en wij zorgen voor vermaak!
 
Hoe werkt het?
Je koopt een of meerdere bingokaarten via de website www.hellendoornopenair.nl  1 bingokaart is geldig voor  6 rondes. Kaarten zijn te koop tot vrijdag 11 december 2020 - 17.00 uur.
 
Je vult je gegevens in en wij komen de bingokaart(en) op 11 december bij jou thuis afleveren.
 
Voorafgaand aan de bingo voeg je het 06 nummer van de Bingo Telefoon toe aan je contacten. Hiermee kan je contact opnemen met de studio wanneer je bingo hebt of als je iets leuks te melden hebt. Meer informatie hierover vind je op onze website. 
 
Feestelijke Decemberquiz (pubquiz).
Op zaterdag 12 december om 20.00 uur is het weer pubquiz tijd in Hellendoorn. Welk team wordt de eerste Decemberquiz winnaar!
 
Op zaterdagavond barst de strijd weer los in en rondom Hellendoorn. Deze avond is er een feestelijke Decemberquiz met vragen over het jaar 2020, de winter, kerst en nog veel meer. 
 
De quiz wordt door onze vaste quizmaster Chris Piguillet gepresenteerd. Bij de pubquiz ligt de uitdaging om de quiz nog leuker, uitgebreider en uitdagender te maken dan tijdens de zomereditie, die al een groot succes was!  Tijdens de quiz zal onze verslaggever in de gemeente Hellendoorn polshoogte nemen om te kijken hoe gezellig jullie het thuis hebben gemaakt, uiteraard rekening houdend met de 1.5 meter afstand. 
 
Fantastische prijzen
Voor de nummers 1,2 en 3 hebben we natuurlijk een prijs, maar deze editie blijft het hier echter niet bij.  Er zijn nog veel meer leuke prijzen te winnen met je team! Iedereen maakt kans. 
 
Schrijf je nu in voor de pubquiz via onze website www.hellendoornopenair.nl .
 
Heb je nog vragen ? Stuur dan gerust een email naar gezelligheid@hellendoornopenair.nl   
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: