Zonneweken 2020

Datum: 01-12-2020

7.53 uur - In de zomer van 2019 heeft Stichting De Welle voor het eerst de Zonneweken georganiseerd. Tijdens de Zonneweken gaat een groep jongeren met elkaar op pad om leuke en interessante activiteiten te doen. Denk hierbij aan sporten, muziek maken, naar een museum en nog veel meer.

In verband met het Corona-virus konden de Zonneweken deze zomer helaas niet doorgaan. Maar we willen alsnog kijken of we jongeren een aantal leuke dagen kunnen bezorgen. Daarom worden de Zonneweken dit jaar in de kerstvakantie, op 21 en 22 december, georganiseerd. 
 
De Zonneweken zijn bedoeld voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar. Deelname aan de Zonneweken is gratis. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen die door het RIVM zijn opgesteld. Wil je meer informatie? Ga dan naar: www.stichtingdewelle.nl/zonneweken. Je kunt je hier ook aanmelden. Lukt dat niet? Stuur dan even een mail naar h.veenstra@stichtingdewelle.nl.  
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: