Pieten training bij v.v. Hellendoorn

Datum: 30-11-2020

13.11 uur - Dat Sinterklaas dit jaar vanuit huis werkt is de kinderen van v.v. Hellendoorn ook niet ontgaan. Helaas kon dit jaar het jaarlijkse sinterklaasfeest niet in de kantine worden gevierd. Gelukkig is er door de Pieten een oplossing gevonden om voor de jongste jeugd een Pietentraining te organiseren.

Vrijdagavond was het eerst de beurt aan de jeugd van 4 tot en met 6 jaar die allemaal verkleed naar de training kwamen. Zaterdagochtend werd de Pietentraining georganiseerd voor jongens en meisjes van 7 en 8 jaar.  
 
Bij binnenkomst moest er even worden opgewarmd met een Pieten warming up, daarna volgen er verschillende oefeningen als een bal door de schoorsteen gooien, daklopen, laddercircuit en zaklopen. De verstopte Pieten hielden alles goed in de gaten. Na afloop kregen alle jongens en meisjes een Pietendiploma en een lekkere chocoladeletter. Foto’s van de Pieten training zijn te vinden op www.vvhellendoorn.nl
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: