Columbus Junior voor de elfde keer genomineerd voor FD Gazellen Award

Datum: 20-11-2020

17:54 uur - Columbus Junior Kinderopvang is voor de elfde keer op rij genomineerd voor een Gazellen Award in de regio Oost, dit jaar voor het eerst in de categorie grote bedrijven. Bij de uitreiking van de Awards, op donderdagavond 19 november, leverde dit een mooie 6e plaats op in deze categorie. De organisatie behoort daarmee dit jaar weer tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. 

 

 

De Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad. In elke categorie zijn drie prijzen te winnen: een bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award.

 

Ondernemingen die een bepaalde omzetgroei laten zien, financieel gezond zijn en over innovatief ondernemerschap beschikken komen in aanmerking voor een Gazellen Award. 

 

Over Columbus Junior

Columbus Junior biedt diverse vormen van opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar op meerdere vestigingen verspreid over Twente. Meer informatie vindt u op: www.columbusjunior.nl.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: