ZINiN last diverse spreekuren voor de rest van 2020 af

Datum: 19-11-2020

12.03 uur - Het coronavirus blijft voorlopig nog even een spelbreker. Voor ZINiN betekent dat dat er diverse inloopspreekuren, die in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal zouden worden gehouden, voor de rest van 2020 afgelast worden. Houd website en Facebook in de gaten


De organisatoren van de BreinReis-activiteiten hebben moeten besluiten om de volgende inloopspreekuren voor de rest van het jaar af te gelasten: de resterende Studiekringochtenden, het Digitaal Inloopspreekuur, het Inloopspreekuur Openbaar Vervoer en het Belasting Inloopmoment. Wil je weten welke activiteiten nog wel doorgaan, kijk dan op www.zinin.com en/of de Facebookpagina (https://www.facebook.com/zininbibliotheek) van de ZINiN Bibliotheek. 


 
Film ‘In Search of Mozart’ verplaatst
De film “In Search of Mozart’, die op zondag 22 november bij ZINema zou worden vertoond, is verplaatst naar zondag 29 november. De film begint om 11.00 uur. 

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: