Aanvraag dorpsbudget Nijverdal

Datum: 18-11-2020

11:30 uur - De inschrijving voor het Dorpsbudget Nijverdal 2021 is weer geopend. Hier is een speciaal formulier voor ontwikkeld dat ge-upload kan worden via de website https://www.stichtingdewelle.nl.  

 Via Doelgroepen – Buurtwerk komt u uit bij het dorpsbudget (de volledige link is: https://www.stichtingdewelle.nl/doelgroepen/buurtwerk/dorpsbudget-2021/) Achtergrondinformatie over de criteria die gelden om in aanmerking te komen voor een bijdrage zijn tevens op deze website te vinden. Er wordt geadviseerd deze goed door te nemen.

Aanvragen kunnen uitsluitend digitaal ingediend worden tot uiterlijk 31 december 2020 waarna de commissie Dorpsbudget Nijverdal de aanvragen zal behandelen, mits ze voldoen aan de criteria. Het streven is om alle aanvragen voor 1 februari 2021 af te handelen. Is er een aanvraag ingediend dan volgt er via de mail binnen een week een ontvangstbevestiging. Zo niet, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met De Welle, Yvonne Posthuma, 0548 – 638807, y.posthuma@stichtingdewelle.nl.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: