Maak betere foto’s na de workshop Smartphone Fotografie bij ZINiN

Datum: 21-10-2020

12:19 uur - Denk je dat je net een top-foto hebt gemaakt met je smartphone, blijkt hij overbelicht. We maken het allemaal weleens mee: mislukte foto’s van die bijzondere momenten die je soms meemaakt. Onscherp, verkeerde compositie of gewoonweg te donker. Jammer. Maar zo hoeft het niet te zijn. Daarom geeft professioneel fotograaf Mike Rikken op donderdag 12 november een workshop Smartphone fotografie in de ZINiN Bibliotheek. Hij leert je alle tips en tricks, zodat je na deze workshop betere foto’s kunt maken met uw smartphone. 

 


Eindelijk die foto met het ‘WOW-effect’


Mike Rikken is een gekwalificeerd en gepassioneerd fotograaf en heeft in de afgelopen 25 jaar veel ervaring, kennis en expertise opgedaan. Daardoor kan hij je tijdens de workshop leren hoe je het maximale uit je telefoon kunt halen op het gebied van fotografie en die kennis deelt hij dan ook graag met zijn leerlingen. Hij leert de deelnemers vooral anders kijken, hoe je met de juiste beelden krachtig kunt communiceren en neemt je mee in de wondere wereld van smartphone fotografie, zodat je na de workshop eindelijk die foto met het ‘WOW-effect’ kunt maken. Je hoeft geen vooropleiding te hebben om mee te kunnen doen, de workshop is geschikt voor iedereen met een smartphone.

Meld je aan voor de workshop Smartphone Fotografie

Aanmelden en reserveren voor de workshop Smartphone Fotografie kan op de website www.zinin.com, via de reserveerlijn 0548-624489. Opgeven bij de balie van de Tourist Info in Nijverdal is ook mogelijk.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: