Rijssensestraat is nu Fietsstraat

Datum: 19-10-2020

18:11 uur - De werkzaamheden aan de Rijssensestraat zijn bijna klaar. De rijbaan is nu vier meter breed en heeft rood asfalt gekregen zodat het als fietsstraat kan worden aangewezen. Auto's zijn hier nu dus te gast. Er geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur en het is een éénrichtingsweg.  De fietstraat kan alleen vanaf de Smidsweg worden ingereden. 

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Oh oh schreef op 19-10-2020

Geen parkeerplekken ? dat is dus de doodsteek voor de chinees, ik snap niet dat overal maar weer fiets stroken gemaakt worden ,en ze overal auto's willen weren ? een veilige straat met veel parkeer plekken maakt gezellig, en hardrijders keihard aanpakken !

Mitis schreef op 20-10-2020

Het geheel ziet er goed uit, een beetje meedenken ten behoeve van de chinees is natuurlijk teveel gevraagd voor ambtenaren met vast salaris.

K E schreef op 20-10-2020

ja Mitis ; die zijn bezig met na "denken" over de opening met een hapje en een drankje.

Pff schreef op 20-10-2020

@oh oh Helemaal mee eens.

Henk schreef op 29-10-2020

Die Chinees kan t toch niet bolwerken in deze moeilijke tijd paar maanden en ook hij is weg

Wat ben ik toch een tut! schreef op 30-10-2020

Chinese restaurants hebben hun geld allang binnen. In al die 60 jaren die ze in Nederland zijn, hebben ze nauwelijks hun interieurs hoeven te veranderen. Terwijl normale horeca zich elke tien jaar wel moet aanpassen aan de modetrend.

D.J. schreef op 30-10-2020

Ik heb de laatste jaren mijn interieur ook niet veranderd maar ik ben nog lang niet binnen.

Lokaal Hart schreef op 30-10-2020

Kan we vergissen, maar ik zie toch echt een aantal parkeerplaatsen tegenover de chinees.

Uw reactie

Naam:
Bericht: