Schuilenburg tot leven gebracht

Datum: 06-10-2020

14:21 uur - Geschiedenis…… voor veel mensen niet echt het meest favoriete vak op school. Anders wordt het, als het gaat om de geschiedenis in je eigen achtertuin, zoals bij voorbeeld “Schuilenburg”. “Op het terrein is er weinig meer te zien, maar hier ligt zeker 6 eeuwen historie”, zegt Cees Ortelee. Cees is één van de mensen die zich verdiept heeft in de geschiedenis van Schuilenburg.

 Hij heeft veel boeken erop nagelezen en kan nu heel boeiend vertellen over de geschiedenis van Schuilenburg, groei en verval, wie waren de eigenaren/bewoners, wat was de betekenis van de locatie aan de Regge en de Twentse weg? Allerlei vragen die in het verhaal van Cees aan de orde komen op zondag 18 oktober 2020.

Dus: Wil je wel eens wat meer te weten komen over de historie van Schuilenburg en directe omgeving, dan is dit je kans!
Zondag 18 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.
Het programma omvat een presentatie binnen, een lekkere lunch en een gidswandeling over het terrein en de hof van voormalig kasteel Schuilenburg.

De kosten: € 26,50 p.p. (incl. koffie/thee/fris bij ontvangst en lunch)
Boeken via website www.schuilenburg.nl of https://www.ticketkantoor.nl/shop/historie-18-10

LET OP:
Er kunnen slechts 15 personen deelnemen! Dus wees er op tijd bij.
(Richtlijnen RIVM worden in acht genomen, dat wordt ook van de bezoekers verwacht)



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: