Weerbaarheidstraining No one is you and that’s your power

Datum: 05-10-2020

16.23 uur - No one is you and that´s your power is een weerbaarheidstraining van Avedan, Evenmens en De Welle die van start gaat op 17 november. De training richt zich op jongeren van twaalf tot zestien jaar. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten met elk een ander thema. Zo komen de onderwerpen samenwerken, vertrouwen, houding en stemgebruik aan bod. Ook is er aandacht voor stressbestendigheid, grenzen stellen en seksuele voorlichting. 

 
 
De jongerenwerkers van Stichting De Welle ontwikkelden deze training in samenwerking met Avedan en Evenmens. Vorig jaar werd deze doorlopen door vijf deelnemers die stuk voor stuk aangaven dankzij de training een verandering te hebben doorgemaakt. Mede hierdoor is besloten de training dit jaar nogmaals aan te bieden. 
 
Ben je tussen de twaalf en zestien jaar? Kun je soms wel een handje hulp gebruiken? Vanaf 17 november 2020, op dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur, start in jongerencentrum Place2Be de reeks van 8 bijeenkomsten. Geef je snel op, want er zijn maar tien plekken beschikbaar. Deelname kost niets, maar levert wel veel op.
 
Opgeven kan tot 30 oktober via deze link:
www.evenmens.nl/wbt
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: